English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 02 October 2012, 09:40   #1
qq1975b
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barcelona/Spain
Posts: 42
SPACE ACE Demo (ReadySoft)

Hi,

Is there any version of the Space Ace Demo (ReadySoft 1990) AGA and 680X0 compatible (not only 68000)?


thank you.
qq1975b is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 October 2012, 10:05   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,643
I think no one made AGA fixes for preview versions. http://planetemu.net/?section=recher...&rubrique=roms

Last edited by prowler; 02 October 2012 at 23:03. Reason: Fixed link.
s2325 is offline  
Old 02 October 2012, 13:30   #3
qq1975b
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barcelona/Spain
Posts: 42
The same for Altered Beast...that doesn't work on my A1200 or A4000

Isn't too in that list.

Space Ace demo was one of the most comercial and famous ones used by sellers here in Spain. I liked it very much when I was a kid...but now it doesn't work in my A2000 68030 nor in my A1200 nor in my A4000
qq1975b is offline  
Old 02 October 2012, 14:05   #4
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,643
There are some system degraders but I know nothing about them as I had A500. Maybe you can find them on aminet.net
s2325 is offline  
Old 02 October 2012, 14:10   #5
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by qq1975b View Post
The same for Altered Beast...that doesn't work on my A1200 or A4000
Have you tried the WHDLoad version?
TCD is offline  
Old 20 October 2012, 12:21   #6
qq1975b
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barcelona/Spain
Posts: 42
Yes. It worked
Thank you.

Is there any way (easy) to make that Space Ace demo work in 680X0 / AGA Amigas?
qq1975b is offline  
Old 20 October 2012, 19:15   #7
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Glad to hear it worked
You could request a WHDLoad install of the demo here: http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=22
TCD is offline  
Old 30 October 2012, 15:33   #8
qq1975b
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Barcelona/Spain
Posts: 42
Request sent! thx
qq1975b is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Space Ace Demo (readysoft 1990) qq1975b Games images which need to be WHDified 6 17 November 2012 21:03
Space Ace 2 Crystal_Blue support.WinUAE 8 06 May 2007 20:05
Space Ace 2 mar169 support.Games 0 03 December 2005 07:07
Space Ace Demo from ReadySoft maxmouse request.Demos 2 15 March 2003 22:48
Space Ace Demo nnever2000 request.Demos 2 05 May 2002 15:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12967 seconds with 11 queries