English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 14 March 2013, 05:45   #141
elpiloto
Registered User
elpiloto's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Buenos Aires / Argentina
Posts: 77
Quote:
Originally Posted by JimNeray View Post
@mickey2002kent: Thanx dude !

@elpiloto: Ok your sound glitch problem is with the fader just before stopping the music. I've heard this too. I'll fix that ASAP.
Yes!!
elpiloto is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 March 2013, 23:07   #142
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
@Attila06 : When you'll try xbench this weekend can you try to start the cLi with a workbench in superplus mode ? Someone as reported that it crash with a guru. :/

Thanx !
JimNeray is offline  
Old 14 March 2013, 23:59   #143
crabfists
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: warrington UK
Posts: 75
X-bEnCH - The Amiga Game Launcher (Whdload, exe, ..) and more official topic.

This looks great. Gonna have to get my 1200 and A3000 out of storage to check this out now...

Could this be a good alternative to the horribly slow menus on the CD32 888 compilations?
crabfists is offline  
Old 15 March 2013, 22:07   #144
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 174
Hello Jim,

Sound glitch Fixed, however two remarks :

-the checkboard is slowing down towards the end of the music.

-could you add a black screen between the end of the checkboard and the begining of the game, because we can see the black window of the registered Whdload and bad colors of the workbench screen in the background or adjust good colors if it's possible (or an option could be a good idea )

Jim, Superplus doesn't work fine on my indivision MK1, but even so i have tried.
Effectively, cli doesn't works fine after a launched game, it makes the computer reboot.
Maybe Superplus user's could help you more.
attila06 is offline  
Old 15 March 2013, 22:46   #145
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
@crabfists : for sure, it can do it !

Quote:
Originally Posted by attila06
Sound glitch Fixed
Cool

Quote:
Originally Posted by attila06
-the checkboard is slowing down towards the end of the music.
Sadly it's a known issue that is due to simultaneous blitting operations & disc access.

Quote:
Originally Posted by attila06
-could you add a black screen between the end of the checkboard and the begining of the game, because we can see the black window of the registered Whdload and bad colors of the workbench screen in the background or adjust good colors if it's possible (or an option could be a good idea )
I'm not sure of what i can do considering that you use a hack for your WB background colors. Maybe another hack to hack the hack ?

Quote:
Originally Posted by attila06
Jim, Superplus doesn't work fine on my indivision MK1, but even so i have tried.
Effectively, cli doesn't works fine after a launched game, it makes the computer reboot.
Maybe Superplus user's could help you more.
Thanx for your check of the SuperPlus mode. This confirms what has already been said by other X-bEnCh users.
JimNeray is offline  
Old 18 March 2013, 18:17   #146
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
X-bEnCh 0.87Beta is available on : www.jimneray.com

Release note:
- Fast volume fader fix.
- cLi should now work with all setups. (SuperPlus displaymode and strange rom included)
- Added a path requester for the installer.
- New path checks in the installer to prevent guru.
JimNeray is offline  
Old 18 March 2013, 20:36   #147
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 38
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
Thanks for the update mate!
CLI works just fine on my SuperPlus now!

People that want to update should run the installer script. Simple file replacement doesn't work.
mfilos is offline  
Old 18 March 2013, 21:05   #148
elpiloto
Registered User
elpiloto's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Buenos Aires / Argentina
Posts: 77
well donne, works perfect now!
elpiloto is offline  
Old 19 March 2013, 03:37   #149
Billy Miles
AmiCDTV
 
Join Date: Feb 2013
Location: Phoenix, USA
Posts: 28
Hi Jim
Did you know that you cant download Xbench with amiga browsers? Something weird happens in the download link. Or is it me?
Billy Miles is offline  
Old 20 March 2013, 22:54   #150
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
Quote:
Originally Posted by Billy Miles View Post
Hi Jim
Did you know that you cant download Xbench with amiga browsers? Something weird happens in the download link. Or is it me?
Hello Billy Miles.

From ibrowse simply rename the file named "file.php" that is downloaded with the download link to "xbench.lha"
JimNeray is offline  
Old 21 March 2013, 18:45   #151
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 174
Hello Jim,

You are right another hack to hack the hack .

Everything Rocks, good job as always .
attila06 is offline  
Old 22 March 2013, 03:39   #152
Billy Miles
AmiCDTV
 
Join Date: Feb 2013
Location: Phoenix, USA
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by JimNeray View Post
Hello Billy Miles.

From ibrowse simply rename the file named "file.php" that is downloaded with the download link to "xbench.lha"
Hello Mr Jim

Thanks for your reply I think I tried that but i'll try again. Cant wait to try your software. It works on wb 1.3?

Is there anyone that can point me to a tutorial on making CDTV bootable cds? I really would like a couple of diff cds i can use in my cdtv like one for games and one for demos or something...
Billy Miles is offline  
Old 23 March 2013, 12:22   #153
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
Hi Billy Miles.

Quote:
Originally Posted by Billy Miles View Post
It works on wb 1.3?
Except the Path requester of the installer (which is based on ASL so wb2.0+) all should work (You still can enter manually the path in the text field)

@attila06: Thanx man
JimNeray is offline  
Old 31 March 2013, 23:07   #154
Ebster
Registered User
Ebster's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Frankfurt / Germany
Age: 41
Posts: 300
hi jim,

i am sorry to say i get a freeze while installing xbench. led's start blinking while it is trying to write the configuration. then the machine resets with a guru. when i start the installed xbench it says xbench is not installed correctly. my current system is an a1200 setup with classicwb3.1 and i have the aca1230/56 installed. i have tried paths: "systemrograms" and "systemrograms/" with the same result. any help appreciated!!

best regards,
ebster.
Ebster is offline  
Old 31 March 2013, 23:43   #155
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
Hi Ebster !

Maybe i'm wrong but i think you're not trying to install the last 0.87b release who's fixing your problem but an old 0.86 or 0.85b release. Am i right ?
JimNeray is offline  
Old 01 April 2013, 00:55   #156
Ebster
Registered User
Ebster's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Frankfurt / Germany
Age: 41
Posts: 300
hi jim,

i am trying to install 0.87b - never had another version. maybe i did something wrong from the first try on. i don't know.. i have tried several times to install x-bench, always to the same path. then i read about my issue in the german a1k forum. there you wrote to put the "/" behind the path (someone had issues with 0.85). i tried it once, install finished without a guru but x-bench still wouldn't work. the next tries always ended up in gurus again

thanks anyway for trying to help me!!!
Ebster is offline  
Old 01 April 2013, 10:46   #157
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
Hi again Ebster.

If you already use the 0.87b: Are you using the path requester ? If you do so you don't have to manually enter a path. "Systemrograms/" must work.

Do you extract the xb.lha with an Amiga ? Extracting the .lha with windows is corrupting the archive.
JimNeray is offline  
Old 01 April 2013, 14:25   #158
hansel75
Walk Off? Boolander!
hansel75's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gladstone Australia
Age: 41
Posts: 588
Hi JimNeray! I haven't updated my version of Xbench for a while, but i just installed 0.87b onto my A600 without any issues, and all is working well and everything seems faster

Great work and thanks!
hansel75 is offline  
Old 01 April 2013, 23:08   #159
Ebster
Registered User
Ebster's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Frankfurt / Germany
Age: 41
Posts: 300
extracting the archive on the real amiga did the trick... my bad - SORRY!

now i am looking forward to testing everything. thanks a lot!!!
Ebster is offline  
Old 02 April 2013, 22:19   #160
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 186
Quote:
Originally Posted by hansel75 View Post
Hi JimNeray! I haven't updated my version of Xbench for a while, but i just installed 0.87b onto my A600 without any issues, and all is working well and everything seems faster

Great work and thanks!
Look forward for the next release ... You'll love it

Quote:
Originally Posted by Ebster View Post
extracting the archive on the real amiga did the trick... my bad - SORRY!

now i am looking forward to testing everything. thanks a lot!!!
Cool. Let me know if something goes wrong for you.
JimNeray is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whdload games launcher Nova support.Games 5 01 May 2013 00:44
[FS-UAE] Amiga Game Database for FS-UAE Launcher nexusle support.FS-UAE 31 24 August 2012 21:24
Whdload launcher with 2 partitions for games? emuola project.ClassicWB 3 07 November 2011 22:35
New WHDLoad launcher - seconds on a standard A1200! Bloodwych project.ClassicWB 35 17 January 2008 22:29
If WinUAE cannot detect your supposedly empty HDD, look for zap.exe or wipe.exe. fmcpma support.WinUAE 5 08 August 2006 01:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.46999 seconds with 12 queries