English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 31 January 2013, 23:01   #101
Zetr0
Ya' like it Retr0?
Zetr0's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: United Kingdom
Age: 42
Posts: 9,695
@JimNeray

very VERY COOL!
Zetr0 is offline  
AdSense AdSense  
Old 31 January 2013, 23:03   #102
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Jim, Second screen in 640*512
attila06 is offline  
Old 31 January 2013, 23:08   #103
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
@attila06: Your second 640x512 screen is in PAL HighRes laced mode ? :/

@Zetr0: very VERY THANX!
JimNeray is offline  
Old 31 January 2013, 23:13   #104
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Yes Jim no mistake, second one is PAL High Res Laced 640*512.
attila06 is offline  
Old 31 January 2013, 23:26   #105
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Really interesting ...

Thanx for the time that you've spend for this tests
JimNeray is offline  
Old 31 January 2013, 23:30   #106
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
You are always listenning to our requests so if i can help no problem
attila06 is offline  
Old 08 February 2013, 19:24   #107
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
X-bEnCh 0.84b is out !

You can download it at : www.jimneray.com

There'll be some other 0.8x release to update and fix the actuals features and add some options, features and bonus.
The futures 0.9x releases will be the next big step before the final 1.0 release and will include some new bigs and cools features that are already in the state of Work In Progress.


What's new in this release:

-Now the cLi is fully fixed. Should work fine with all setups.
-Internal improvements to be ready for an Xb0.9x killing feature!
-You can now switch On/Off the init fader in the setup with the "Startup" tab.
-Removed an useless file check on startup.
-Added an init sequence progress bar.
-The release number is no more displayed in the init sequence.
-If the init has failed, it's now reported in the xb init screen.
-The init errors reports are now more "verbose".
-Key repeat delay upped in the menu.
-Updated the X-bEnCh.guide

Last edited by JimNeray; 08 February 2013 at 23:47.
JimNeray is offline  
Old 08 February 2013, 21:57   #108
Turran
Registered User

Turran's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Stockholm / Sweden
Age: 42
Posts: 773
Stop updating!! Now I have to go through 3 amiga 1200, 1 a600 and 1 a4000, plus various WinUAE machines to update them all. Hehehe.

I turned off the music in the menus, but they had already grown on me and I thought something was wrong when it was dead silent so I had to turn them on again =)
Turran is offline  
Old 08 February 2013, 22:57   #109
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Quote:
Originally Posted by Turran View Post
Stop updating!! Now I have to go through 3 amiga 1200, 1 a600 and 1 a4000, plus various WinUAE machines to update them all. Hehehe.

I turned off the music in the menus, but they had already grown on me and I thought something was wrong when it was dead silent so I had to turn them on again =)
Thanx for this funny comment ! Hope all'll work fine for you with all yours setups
JimNeray is offline  
Old 08 February 2013, 23:28   #110
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
I'm just back from Paris, sure i will try it tomorrow
attila06 is offline  
Old 09 February 2013, 02:54   #111
Billy Miles
AmiCDTV
 
Join Date: Feb 2013
Location: Phoenix, USA
Posts: 28
Hi. How would I get this to work with a Commodore CDTV please?
Billy Miles is offline  
Old 09 February 2013, 09:14   #112
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Damned , same issue .......no checkerboard and no sound after game selection in HighGfx mode.
Sure it's not a big problem but it would be great to have same as other graphics mode.
attila06 is offline  
Old 09 February 2013, 09:45   #113
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
@Billy Miles: Simply setup all with all your games/demos/tools/... on an assigned drive that have the same name as your cd and then create & burn a cd as you do for an other cdtv cd but with an edited startup-sequence as explained in the X-bEnCh.guide

@attila06: Not yet fixed but i'm working on !

Last edited by JimNeray; 09 February 2013 at 10:02.
JimNeray is offline  
Old 11 February 2013, 18:11   #114
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
@attila06: Is the cLi now fully working in full screen with 1024x768 highgfx mode ?
JimNeray is offline  
Old 11 February 2013, 18:29   #115
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
yes, sorry i forgot to tell you, CLI is now working in HighGfx mode 1024*768
attila06 is offline  
Old 11 February 2013, 20:51   #116
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Cool !
JimNeray is offline  
Old 12 February 2013, 19:06   #117
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Exclamation

Quote:
Originally Posted by attila06 View Post
Damned , same issue .......no checkerboard and no sound after game selection in HighGfx mode.
Sure it's not a big problem but it would be great to have same as other graphics mode.
I've just uploaded this file : XlaunchCR.lha

I've done some mods to the display. If you want to try, just replace your actual xlaunch.exe file by this one and tell me if the loading screen is ok now .... as i hope ...
JimNeray is offline  
Old 12 February 2013, 20:13   #118
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Hello Jim, i replaced the Xlaunch.exe by this one but same issue
attila06 is offline  
Old 12 February 2013, 20:26   #119
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Quote:
Originally Posted by attila06 View Post
Hello Jim, i replaced the Xlaunch.exe by this one but same issue
Damned ... Ok i'll dig again ... hope i'll find how to fix that soon!
JimNeray is offline  
Old 13 February 2013, 19:48   #120
JimNeray
X-bEnCh addict
JimNeray's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: France
Posts: 195
Eek

Ok let's try again ... i've just uploaded this new file : xlaunchtest2-3.lha

There is two different versions of xlaunch in this .lha.

Can you try them all and tell me if something is going better with the test 2 or the test 3 version ?
JimNeray is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whdload games launcher Nova support.Games 5 01 May 2013 00:44
[FS-UAE] Amiga Game Database for FS-UAE Launcher nexusle support.FS-UAE 31 24 August 2012 21:24
Whdload launcher with 2 partitions for games? emuola project.ClassicWB 3 07 November 2011 22:35
New WHDLoad launcher - seconds on a standard A1200! Bloodwych project.ClassicWB 35 17 January 2008 22:29
If WinUAE cannot detect your supposedly empty HDD, look for zap.exe or wipe.exe. fmcpma support.WinUAE 5 08 August 2006 01:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22542 seconds with 12 queries