English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 16 July 2012, 14:19   #1
yeoldalchemist
 
Posts: n/a
Install Woes, Please Help

I am an Amiga Veteran and have returned to the format using WINUAE i have followe the installtion guide at http://guide.abime.net/home3.htm and seem to have hit an issue.
all goes well until i come to actually install any of the packages that i have decompressed to the relvant Programs folder, e.g. Picasso96, MUI, Scalos, WHDLoad etc. i double click the setup icon but no installer starts or any error? i have ensured i have followed all steps to make sure that installer is on the system. I have included an image of the programs folder. Any ideas or help greatly appreciated.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen dump.png
Views:	151
Size:	76.0 KB
ID:	32136  
 
AdSense AdSense  
Old 16 July 2012, 16:08   #2
yeoldalchemist
 
Posts: n/a
all sorted
 
Old 16 July 2012, 16:10   #3
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,646
Maybe someone have similar problem, I think you should write here your solution.
s2325 is online now  
Old 08 November 2012, 00:56   #4
Emu Amiga
Super dooper Amiga fan
Emu Amiga's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Los Angeles / USA
Age: 50
Posts: 109
Quote:
Originally Posted by s2325 View Post
Maybe someone have similar problem, I think you should write here your solution.
I agree. I had some difficulties getting the Emulator setup properly. The actual setup is so simple, it seems hard, kind of like OS X. This is just further proof that using Windows actually rots the 'Ole brain.

Last edited by Emu Amiga; 08 November 2012 at 00:57. Reason: added a word
Emu Amiga is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery woes piksi support.Hardware 7 02 July 2008 23:29
Smart File system install woes. r6stu support.Apps 2 20 October 2007 16:57
ami-pc woes Dave_wb support.Hardware 3 25 September 2007 22:06
ide woes Dave_wb support.Hardware 1 14 September 2007 19:52
Display Woes BinoX support.Hardware 4 10 September 2007 19:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10662 seconds with 12 queries