English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 19 September 2002, 13:10   #1
gowronnie
 
Posts: n/a
Bug in Input Config Saving [ForTony]

Using the Latest version.

WinXP / DirectX 8.1a / USB Boom PSX Adapter / Genuine PSX Dualshock Pad.

Run WinUAE for the first time setup all the options and set the input to "Configutation #1" and set it up like so:

___________________________________________
input.config=1
input.joymouse_speed_analog=20
input.joymouse_speed_digital=10
input.joymouse_deadzone=33
input.joystick_deadzone=33
input.autofire=1
input.1.joystick.0.axis.0=JOY2_HORIZ.0
input.1.joystick.0.axis.1=JOY2_VERT.0
input.1.joystick.0.button.0=JOY2_3RD_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.1=JOY2_2ND_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.2=JOY2_FIRE_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.3=JOY2_FIRE_BUTTON.1
input.1.joystick.0.button.7=JOY2_UP.0
______________________________________________

which I then save.

Problems:

1) Auto Fire status doesn't save when selected for a button
Solution: Edit config file manually which then loads the option correctly.

2) Auto fire speed doesn't save to anything other than 10
(I want it at 1)

Solution: Set it manualy in the config file, But it doesn't read it in properly and just sets it back to 10m, have to change it manually every time load UAE.

3) When I Load UAE and this Config and then change any setting and save it the input options are then saved as:

__________________________________________

input.config=1
input.joymouse_speed_analog=20
input.joymouse_speed_digital=10
input.joymouse_deadzone=33
input.joystick_deadzone=33
input.autofire=10

# This is the bit I want >

input.1.joystick.0.axis.0=JOY2_HORIZ.0
input.1.joystick.0.axis.1=JOY2_VERT.0
input.1.joystick.0.button.0=JOY2_3RD_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.1=JOY2_2ND_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.2=JOY2_FIRE_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.3=JOY2_FIRE_BUTTON.0
input.1.joystick.0.button.7=JOY2_UP.0

# But it bloody loads this bit!!

input.1.joystick.1.axis.0=JOY1_HORIZ.0
input.1.joystick.1.axis.1=JOY1_VERT.0
input.1.joystick.1.button.0=JOY1_FIRE_BUTTON.0
input.1.joystick.1.button.1=JOY1_2ND_BUTTON.0
input.1.joystick.1.button.2=JOY1_3RD_BUTTON.0

____________________________________________

which is really annoying!!

Solution: have to edit configs manaully to stop the being messed up! , Only the First "clean" setup will save the options correctly.
 
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input panel bug? MrX_Cuci support.WinUAE 3 12 February 2013 16:51
Modifying and saving config name issue mark_k support.WinUAE 5 11 February 2013 03:22
save and load the input config turrican3 request.UAE Wishlist 2 30 October 2010 16:41
Saving a default config.. flibble42 support.WinUAE 3 02 May 2007 07:46
WinUAE 0822R3 crash saving config guest support.WinUAE 11 14 December 2002 19:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17350 seconds with 11 queries