English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 22 March 2012, 13:17   #1
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Picasso96 and mouse pointer hassle

I'm having this strange behaviour at least in 800x600 rtg-screenmode. The mouse pointer won't go all the way to the left, there seems to be a "wall" that prevents reaching the left side of screen. As for the right side of screen it goes "over" the screen barrier, as if the screen wasn't centered properly. I hope I'm making sense here .

Would it be that I should alter some setting in Picasso96Mode for the 800x600 screenmode as this doesn't happen in all rtg-screenmodes (gotta check which are affected). What is the problem here?
Bamiga2002 is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse pointer issues Intuition support.FS-UAE 20 13 March 2017 11:05
Mouse Pointer Washac support.WinUAE 2 19 February 2012 20:57
Humongous mouse pointer Rixa support.Apps 9 21 September 2010 10:38
Getting a smoother mouse pointer in WB Echo support.WinUAE 3 10 May 2010 18:04
Mouse pointer Washac support.Other 4 12 February 2010 01:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08784 seconds with 11 queries