English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 11 September 2002, 11:09   #1
Posts: n/a
Angry only the intro works

Hello Winuae folks !!!

I just downloaded the new Winuae version, but the "100 most remembered c64 tunes" donīt work well at all. I can only get the intro working. When i press left mousebutton, only a black screen appears. I checked the compatible button in the cpu menu and used cycle exact chipset emulation. Whatīs wrongs with it?
Im using Kick 1.3, 512 k chipmem, 512 k slowmem, a 500 speed !!!
Can anyone help me, or post a working configuration for it ??


my email: marc_1973@web.de
AdSense AdSense  
Old 11 September 2002, 18:00   #2
Registered User

Akira's Avatar
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,840
This seems to be a problem child... The creator of it (or at least, of many of the graphics within, can't remember) has been trying to make it work for AGES without success...

Get a real Amiga mates!
Akira is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hope this works..! JonB support.Hardware 6 10 April 2013 22:15
Platinum Works dondilly request.Apps 1 13 November 2005 00:55
the works! cyclone request.Apps 2 16 June 2005 20:40
Yes! it finally works! keropi Amiga scene 3 24 December 2004 08:55
Works now! Jambo project.Jambo! 1 09 November 2001 00:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17938 seconds with 11 queries