English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 25 January 2012, 13:58   #1
dannyp1
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Michigan USA
Posts: 118
Which scsi.device?

Which version of scsi.device would be the best to use with an a1200 using OS3.1? This is a game machine I am building. I know there have been several attempts to upgrade/update this but am not sure if any of them were successful?
dannyp1 is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 January 2012, 14:07   #2
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,570
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by dannyp1 View Post
Which version of scsi.device would be the best to use with an a1200 using OS3.1? This is a game machine I am building. I know there have been several attempts to upgrade/update this but am not sure if any of them were successful?
I currently use 44.2 on my gaming machine with SFS/02 filesystem.
FOL is offline  
Old 25 January 2012, 15:59   #3
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 38
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
I also use Doobrey's scsi.device v44.2 with SFS.

I made an archive with some versions of scsi.device, so you can try and see whatever feels better for you (either via LoadModule, LoadResident or making a new ROM via Remus)

- Read Me: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA1200.txt
- Archive: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA1200.lha
mfilos is offline  
Old 25 January 2012, 18:32   #4
ancalimon
Supernormal

ancalimon's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Istanbul / Turkey
Age: 36
Posts: 1,229
Quote:
Originally Posted by mfilos View Post
I also use Doobrey's scsi.device v44.2 with SFS.

I made an archive with some versions of scsi.device, so you can try and see whatever feels better for you (either via LoadModule, LoadResident or making a new ROM via Remus)

- Read Me: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA1200.txt
- Archive: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA1200.lha
Is there such an archive for A4000T ?
ancalimon is offline  
Old 25 January 2012, 19:06   #5
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,570
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by ancalimon View Post
Is there such an archive for A4000T ?
You can use remus to get module then patch it with doubreys patches.
FOL is offline  
Old 25 January 2012, 20:56   #6
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Is it possible to drop it in Devices: ?
gibs is offline  
Old 25 January 2012, 21:05   #7
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 38
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
@ancalimon
I just made one for you as well

- Read Me: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA4000.txt
- Archive: http://dl.dropbox.com/u/939939/ScsiDevicesA4000.lha

PS1: A4000 archive contains both the scsi.device (IDE) and NCRscsi.device (SCSI)
PS2: I also added version 43.45 - patch by Chris Hodges+Toni Wilen into A1200 archive and readme


@gibs
Yeah you can drop it in Devs: but then you need a LoadModule declaration in Startup-Sequence before SetPatch.
Something like:
Code:
C:LoadModule Devs:scsi.device_44.2
mfilos is offline  
Old 25 January 2012, 22:10   #8
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
thanks

Sysinfo v44.2 : 1,310,720
sysinfo v40.12 : 2,184,533


Last edited by gibs; 25 January 2012 at 22:23.
gibs is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kickstart 1.3 with scsi.device 8bitbubsy support.Hardware 47 23 January 2016 22:22
Open-source scsi device Don_Adan Coders. System 76 06 December 2015 00:50
scsi.device 44.2 on A600 - broken? d0pefish support.Apps 25 05 January 2011 07:00
The scsi.device delay. Can it be reduced? gulliver support.Apps 5 04 February 2010 21:58
What scsi.device for a A2091 in a 4000D? davideo support.Hardware 10 09 August 2008 01:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24125 seconds with 11 queries