English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 03 December 2011, 23:56   #1
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Workbench for Winuae!!

Gotta be carefull asking this so im wondering if anyone has an amazing workbench HDF for Winuae.....And if they could possibly post a piccy

Thats it really....for now

Oh and would it look cool on an Amiga Launcher...
synchro is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 December 2011, 13:25   #2
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 461
OS3.9/AfA 512MB PFS hdf:

Click image for larger version

Name:	WB.png
Views:	1678
Size:	485.8 KB
ID:	30010

Freeware/shareware bundle built just for "fun".
If it was not for OS3.9 I would happily distribute this to anyone who would like a seriously bloated base system.
MUI is running in test mode with prefs taken from my full system.
There is a lot more to it than this one picture shows...
James is offline  
Old 04 December 2011, 13:34   #3
amiga_user
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by James View Post
OS3.9/AfA 512MB PFS hdf:

Attachment 30010

Freeware/shareware bundle built just for "fun".
If it was not for OS3.9 I would happily distribute this to anyone who would like a seriously bloated base system.
MUI is running in test mode with prefs taken from my full system.
There is a lot more to it than this one picture shows...
@James:

Where did you find that cpu/memory meter (I guess it is), on the top right of the screenshot ?
 
Old 04 December 2011, 13:47   #4
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by amiga_user View Post
Where did you find that cpu/memory meter (I guess it is), on the top right of the screenshot ?
No, it is just a skinnable clock called SkinnableClock :

http://www.bboah-works.de/phpbb33/do...7620bef130e4c0

There are extra images for it here:

http://os4depot.net/index.php?functi...ddonclocks.lha
James is offline  
Old 04 December 2011, 13:54   #5
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Terrible, can you put this workbench in download please ?
attila06 is offline  
Old 04 December 2011, 14:02   #6
Retro1234
5150

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Sycophantazia
Posts: 3,779
Why not add an AROS setup and avoid problems.
Retro1234 is offline  
Old 04 December 2011, 17:52   #7
CritAnime
Registered User
CritAnime's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Wakefield/UK
Age: 35
Posts: 387


Mine isn't anything too exciting. I use the ClassicWB pack, 68k, for my real Amiga and also the UAE version on my PC. However I am not near my main PC to show you that one
CritAnime is offline  
Old 05 December 2011, 21:20   #8
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by James View Post
OS3.9/AfA 512MB PFS hdf:

Attachment 30010

Freeware/shareware bundle built just for "fun".
If it was not for OS3.9 I would happily distribute this to anyone who would like a seriously bloated base system.
MUI is running in test mode with prefs taken from my full system.
There is a lot more to it than this one picture shows...
That does look very cool and it could run in winuae right ??
synchro is offline  
Old 05 December 2011, 23:47   #9
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by CritAnime View Post

Mine isn't anything too exciting. I use the ClassicWB pack, 68k, for my real Amiga and also the UAE version on my PC. However I am not near my main PC to show you that one

You have ACA630, live a little and use the up market versions of classicwb, .
FOL is offline  
Old 06 December 2011, 01:23   #10
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by synchro View Post
That does look very cool and it could run in winuae right ??
Yes, it is running on WinUAE.
James is offline  
Old 07 December 2011, 00:49   #11
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by James View Post
Yes, it is running on WinUAE.
Any chance of considering letting me use it on my Amiga Launcher ?
This version follows the C64 Launcher Collection..Not as previosly shown.

Basicly on the main page theres a workbench button as shown below
Click it and your workbench would load up....
Of course mod it any way you like to remove anything you dont want to supply

Interested ?

synchro is offline  
Old 12 December 2011, 02:17   #12
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by synchro View Post
Any chance of considering letting me use it on my Amiga Launcher ?
I think Boo Boo had the right idea, use AROS and avoid legal problems...
AFAIK Haage & Partner have the distribution rights to OS3.9 (Amiga Forever uses a fake/new OS3.9). Has anyone checked with them recently to see if they would allow it to be distributed freely?
James is offline  
Old 15 December 2011, 03:43   #13
CritAnime
Registered User
CritAnime's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Wakefield/UK
Age: 35
Posts: 387
Quote:
Originally Posted by FOL View Post
You have ACA630, live a little and use the up market versions of classicwb, .
Tell me which version to go for and i will give it a shot lol. I am new to this uber Amiga 600 lark lol
CritAnime is offline  
Old 15 December 2011, 21:14   #14
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by James View Post
I think Boo Boo had the right idea, use AROS and avoid legal problems...
AFAIK Haage & Partner have the distribution rights to OS3.9 (Amiga Forever uses a fake/new OS3.9). Has anyone checked with them recently to see if they would allow it to be distributed freely?
The launcher is not for public release ( although it might get about ) its kind of a community thing i do. People email me for the link from here....Most of us own roms either real amigas or amiga forever.....

Using Aros wouldnt be an advantage if i want to put whd games within the workbench and as the launcher would be filled with games it kind of defeats the object.

It would be like saying your car is insured but not taxed....either way its considered wrong...

However with all my stuff its always been free and i consider them as preservation not piracy...I dare anyone to state they "only" use adf's or roms they actually own the real games for...also as with the Tribute dvd's i even put a link to Amiga forever to encourage people to buy...i own it....all of us should to be as legal as possible...Amiga forever makes it easy.....but thier config isnt always what we want so the launchers make it simple.

Lots of people wont agree with the way i think and i am happy just to make them for my own use but i choose to share to give others the benefit of playing the games in a nice tidy package.

I did not realise the Workbench shown above was using OS3.9 i would not use that as its still for sale but a nice HD of WB 2.0 or 3.1 would not really harm anyone.

Last edited by synchro; 15 December 2011 at 21:23.
synchro is offline  
Old 16 December 2011, 01:11   #15
Rodomoc
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by James View Post
OS3.9/AfA 512MB PFS hdf:

Attachment 30010

Freeware/shareware bundle built just for "fun".
If it was not for OS3.9 I would happily distribute this to anyone who would like a seriously bloated base system.
MUI is running in test mode with prefs taken from my full system.
There is a lot more to it than this one picture shows...
I like the graphic you chose after your first sentence. I have felt this way a time or two in my own Amiga endeavors. At any rate, I do like the distribution you have created. How difficult is it to copy OS3.9 stuff out, and how willing would you be to do such a thing and then distribute?
 
Old 18 December 2011, 00:58   #16
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by Rodomoc View Post
How difficult is it to copy OS3.9 stuff out, and how willing would you be to do such a thing and then distribute?
Yes, I will look into doing this...

@synchro
James is offline  
Old 19 December 2011, 17:55   #17
Rodomoc
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by James View Post
Yes, I will look into doing this...

@synchro
I think an alternative preconfigured OS in a more simplistic fashion, as you have constructed, would be a great thing to throw out there. I have been collecting the many software bits to do something similar. Perhaps over this winter season I will get the time for this. The last time I built an OS environment was literally piecemeal on an A3000. The experience was a useful one in the end but included many moments. Cheers!!!
 
Old 27 December 2011, 20:10   #18
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
@James

Hi, I'm NetSurf for Classic author.
Can you send me your buttons set ?

BTW. Nice Workbench, I'm looking forward to try it.

Regards

Last edited by arti; 27 December 2011 at 20:15.
arti is offline  
Old 28 December 2011, 03:43   #19
Kitty
Canít rain all the time..

Kitty's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London UK
Posts: 1,503
Old pics but hasn't changed since then.



Kitty is offline  
Old 29 December 2011, 00:38   #20
CritAnime
Registered User
CritAnime's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Wakefield/UK
Age: 35
Posts: 387
Where did you get that wallpaper from? Not seen her for a long long time

I have been using AmiKit and thats pretty entertaining.
CritAnime is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I get Workbench running in WinUAE? DashProject support.Apps 1 22 January 2012 00:56
Winuae noob help with workbench mr_durdan support.WinUAE 4 29 December 2011 16:32
WinUAE and Workbench 1.3 galu support.WinUAE 4 17 September 2009 21:40
Bloodwych workbench on winuae synchro project.ClassicWB 14 15 June 2009 21:29
Workbench 3.x OS in WinUAE oneshotdead New to Emulation or Amiga scene 9 29 August 2007 08:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.37795 seconds with 12 queries