English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 28 October 2011, 21:54   #1
Peter
Unemployed & Lovin' it
Peter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kent
Age: 49
Posts: 2,614
Anyone use Syspic ?

Picked up the free version on Aminet and it looks like fun to have a boot picture displayed and a mod file playing while my A1200 is booting but can I get it working...? Well, no I can't actually - I am starting to wonder if something in classic Workbench may be obstructing it working or it might be the fact that I use an Indivision with the HighGFX Driver...

Anyone have it working that could give some set up tips?


Edit - Got it running - enter it just before IPrefs in the CWB WB Startup and it seems to run - just need to locate a nice Pic or maybe pinch a preconfigured script from somewhere - thing is my system doesn't actually take that long to boot! If anyone has a slow booting system though this is a must!

Last edited by Peter; 29 October 2011 at 00:30.
Peter is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09436 seconds with 10 queries