English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 23 August 2012, 10:31   #681
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@KTC
Yes,
The opening of the logfile wasn't in the best position, so it was trying to open it again...

@Emuola
Yes I probably did something stupid

Well...I going to drop another bin.
In this one

-The log file should be fixed.
-The buffer isn't used anymore for the 1st level scan (means no more crash on huge list).

As you have seen in my video, the beta39 doesn't crash anymore for me while scanning on classic workbench.
gibs is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 August 2012, 10:47   #682
emuola
Registered Whdload user
emuola's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Finland
Age: 42
Posts: 399
@Gibs

Did not mean it personally

@all

I just installed ClassicWBLite in Winuae and TL works without any problems! Scanning 2061 slaves and launching appr ten different games worked like a charm. It could be that there's something extra in ClassicWBFull compared to ClassicWBLite that screwes the TL. Unfortunately I cannor remember what options I chose while installing (there are a few ones).

Just though I'd let you know. Might be a dead end.
emuola is offline  
Old 23 August 2012, 11:20   #683
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
I use ClassicWB Lite too, on my real Amiga. No luck. Maybe i try my real IDE-HDD in WinUAE.
Retro-Nerd is offline  
Old 23 August 2012, 11:30   #684
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@emuola

glad to hear it

In this one I did big changes (see my previous message), I tested it a little it seems ok.

http://dl.dropbox.com/u/1566495/Tiny...ncher22b40.exe
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 11:59   #685
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
Here is the Crash log for Beta 40.

Code:
LOG STARTED.
GAMEDIR$:%dh1:whdload%
F$:%*09                                   %
NDJ:% 1%
NDJ:% 2%
NDJ:% 3%
NDJ:% 4%
NDJ:% 5%
NDJ:% 6%
NDJ:% 7%
NDJ:% 8%
NDJ:% 9%
NDJ:% 10%
NDJ:% 11%
NDJ:% 12%
NDJ:% 13%
NDJ:% 14%
NDJ:% 15%
NDJ:% 16%
NDJ:% 17%
NDJ:% 18%
NDJ:% 19%
NDJ:% 20%
NDJ:% 21%
NDJ:% 22%
NDJ:% 23%
NDJ:% 24%
NDJ:% 25%
NDJ:% 26%
NDJ:% 27%
NDJ:% 28%
NDJ:% 29%
NDJ:% 30%
NDJ:% 31%
NDJ:% 32%
FREE BUFFER:% 23090%
CURRENTDIR:%Games:WHDLoad/%
NDJOLD:% 32%
CNT:% 1%
DIR:%Games:WHDLoad/09/%
CNT:% 2%
DIR:%Games:WHDLoad/A/%
CNT:% 3%
DIR:%Games:WHDLoad/B/%
CNT:% 4%
DIR:%Games:WHDLoad/C/%
CNT:% 5%
DIR:%Games:WHDLoad/D/%
CNT:% 6%
DIR:%Games:WHDLoad/E/%
CNT:% 7%
DIR:%Games:WHDLoad/F/%
CNT:% 8%
DIR:%Games:WHDLoad/G/%
CNT:% 9%
DIR:%Games:WHDLoad/H/%
CNT:% 10%
DIR:%Games:WHDLoad/I/%
CNT:% 11%
DIR:%Games:WHDLoad/J/%
CNT:% 12%
DIR:%Games:WHDLoad/K/%
CNT:% 13%
DIR:%Games:WHDLoad/L/%
CNT:% 14%
DIR:%Games:WHDLoad/M/%
CNT:% 15%
DIR:%Games:WHDLoad/N/%
CNT:% 16%
DIR:%Games:WHDLoad/O/%
CNT:% 17%
DIR:%Games:WHDLoad/P/%
CNT:% 18%
DIR:%Games:WHDLoad/Q/%
CNT:% 19%
DIR:%Games:WHDLoad/R/%
CNT:% 20%
DIR:%Games:WHDLoad/S/%
CNT:% 21%
DIR:%Games:WHDLoad/T/%
CNT:% 22%
DIR:%Games:WHDLoad/U/%
CNT:% 23%
DIR:%Games:WHDLoad/V/%
CNT:% 24%
DIR:%Games:WHDLoad/W/%
CNT:% 25%
DIR:%Games:WHDLoad/X/%
CNT:% 26%
DIR:%Games:WHDLoad/Y/%
CNT:% 27%
DIR:%Games:WHDLoad/Z/%
FREE BUFFER:% 23072%
Retro-Nerd is offline  
Old 23 August 2012, 12:07   #686
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@retronerd
I'm going to make it talk more for your issue.
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 12:08   #687
wizard66
FPGA Replay inside A590
wizard66's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 51
Posts: 291
22b39 works perfect scanned 2250 games on my system without any isu.

Hardware: FPGA Arcade Replay WB31

Last edited by wizard66; 23 August 2012 at 13:00.
wizard66 is offline  
Old 23 August 2012, 12:30   #688
emuola
Registered Whdload user
emuola's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Finland
Age: 42
Posts: 399
@Gibs

b40 still crashes when launching a game in ClassicWBFull, but works in ClassicWBLite. I tried to disable all the "extra" stuff in ClassicWBFull, but it did not help. Weird.

Tested in latest Winuae, will try with real A1200 when I get back home.
emuola is offline  
Old 23 August 2012, 12:55   #689
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@emuola
when it doesn't launch, exit TL go in the ram drive, you should find the script runme.tl

Try to launch it from the wb shell : execute runme.tl

@wizard

Try to Delete s:tinylauncher dir before starting b40
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 13:06   #690
KTC
Registered WHDLoad User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Denmark
Age: 39
Posts: 70
In b40 when I remove the TinyLauncher directory from S:, it crashes on launch. If I create the directory or remove all the files, it works fine. This is not an issue b38.
KTC is offline  
Old 23 August 2012, 13:13   #691
wizard66
FPGA Replay inside A590
wizard66's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 51
Posts: 291
Thanks gibs.
All is working fine now.
Respect for your nice pice off software. The best frontend ever made.
Good to see its working nice with the whdload dir structure.
Keep on the good work.
wizard66 is offline  
Old 23 August 2012, 13:23   #692
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@ktc

Ho I know the reason
What about the buffer with this version ?
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 13:51   #693
KTC
Registered WHDLoad User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Denmark
Age: 39
Posts: 70
I can build the database correctly without running out of buffer for all my stuff now (1 level structure)!

Fastnav works past the 1000 mark too, but still has the joystick/keyboard activation issue. If this is fixed and you add arrow/joystick down to cancel fastnav, it will be perfect

By the way, the old problem with "Out of variable space" when navigating through the long list with arrow/joystick right, is still there. If I use fastnav to get to some of the later letters where it crashes using the arrow/joystick right, it works just fine.

Engaging RAD still returns a "Device not available" on game exit. Any ideas on that one?
KTC is offline  
Old 23 August 2012, 13:57   #694
emuola
Registered Whdload user
emuola's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Finland
Age: 42
Posts: 399
@Gibs

Unfortunaely I cannot find the runme.tl script anywhere.
emuola is offline  
Old 23 August 2012, 14:31   #695
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@retronerd
I found a bug wich is probably one of the reason of your crash.
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 15:01   #696
KTC
Registered WHDLoad User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Denmark
Age: 39
Posts: 70
I tried installing the latest ClassicWB Lite and when I ran 9Fingers through Tiny Launcher 2.2b40 from Workbench it worked.

I then tried putting Tiny Launcher early in my startup-sequence, and when I tried to launch 9Fingers there, it failed!
But this means I could find a way to narrow it down

Well, after a lot of experiments, commenting stuff out and messing around with settings, I finally tracked the problem down!

Solution: You have to launch "C:Newicons" before you run Tiny Launcher for the KG packs to launch properly with tool types and all.

@gibs
I don't know if you are going to require people to launch NewIcons executable for this to work or if you are going to find another solution, but now you have my workaround.
KTC is offline  
Old 23 August 2012, 15:31   #697
Phantom
Adventurer

Phantom's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Colossal Cave, Valaii
Posts: 364
@ gibs

Very cool launcher you have there mate, I usually work with iGame since ages, but I would like to try your TinyLauncher too. Is there any guide for installation, or you just copy the executable file where you want?

How TL finds the correct paths for specific games/demos etc? Do I have to separate them in different drawers?

Thanks in advance.
Phantom is offline  
Old 23 August 2012, 15:54   #698
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Quote:
Originally Posted by KTC View Post
I tried installing the latest ClassicWB Lite and when I ran 9Fingers through Tiny Launcher 2.2b40 from Workbench it worked.

I then tried putting Tiny Launcher early in my startup-sequence, and when I tried to launch 9Fingers there, it failed!
But this means I could find a way to narrow it down

Well, after a lot of experiments, commenting stuff out and messing around with settings, I finally tracked the problem down!

Solution: You have to launch "C:Newicons" before you run Tiny Launcher for the KG packs to launch properly with tool types and all.

@gibs
I don't know if you are going to require people to launch NewIcons executable for this to work or if you are going to find another solution, but now you have my workaround.
Ah that's the reason I had no problem. Because I use Newicons on my custom WB. But it seems classicwb full too. That's why I had no problems on CWB !
Hold on. I'm fixing the RetroNerd issue first.
gibs is offline  
Old 23 August 2012, 15:58   #699
emuola
Registered Whdload user
emuola's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Finland
Age: 42
Posts: 399
Quote:
Ah that's the reason I had no problem. Because I use Newicons on my custom WB. But it seems classicwb full too. That's why I had no problems on CWB !
I have Newicons enabled in the ClassicWBFull, and it always crashes. Weird. Let's see the next version
emuola is offline  
Old 23 August 2012, 16:02   #700
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
Quote:
Originally Posted by gibs View Post
B !
Hold on. I'm fixing the RetroNerd issue first.
Would be great, if you really found the bug. I've even updated to ClassicWB v27.
Retro-Nerd is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tiny Launcher 1.7 gibs News 53 27 April 2014 22:48
CDTV Tiny Launcher gibs Amiga scene 68 16 September 2013 05:23
Wii Backup Launcher 0.3 beta Released! seuden Retrogaming General Discussion 4 27 October 2008 13:41
Tiny PAL LCD for A500 Photon support.Hardware 14 12 December 2006 02:05
Tiny Troops Maverick357 support.Games 4 29 July 2001 19:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.34795 seconds with 12 queries