English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 04 July 2012, 19:42   #541
spanner
none

spanner's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: None
Posts: 320
sorry its me It is coming up with right letters just there not at the top of the list,so if I pick N the first item in the list is M but if you look further down the list (like in the middle) you can see items starting with N ..anyway you will see in the video.
spanner is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 July 2012, 21:04   #542
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Yes, it's normal. It brings you to the screen where the letter is, then you have to slide down.
gibs is offline  
Old 13 July 2012, 21:05   #543
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
-I have fixed a bug when FastNav doesn't target the right page.
ex: https://dl.dropbox.com/u/1566495/TinyLauncher/TLBug.mp4

-I also have lowered the samples volume as asked.
gibs is offline  
Old 16 July 2012, 16:12   #544
spanner
none

spanner's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: None
Posts: 320
(It don't do this in TL2.0)Idea:
Is is possible when you exit a game and it loads it comes back to the list of game you where on when starting the game,like the game menu in classic wb..?

Last edited by spanner; 16 July 2012 at 17:21.
spanner is offline  
Old 16 July 2012, 17:16   #545
olesio
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: Poland
Posts: 337
If I undestand you good it is possible look at my s:startup-sequence in hdf with Tiny Launcer below (you can press F10 key to exit and execute UAEQuit. Ofcourse it is not problem to adjust this to real Amiga beacuse it is only working example:
Code:
assign >NIL: T: RAM:
assign >NIL: ENV: RAM:

assign ENV: Ram:
assign T: Ram:
echo ""
noborder
cls

IF EXISTS S:tl_startup
  execute S:tl_startup
EndIf

LAB LOADTL
set >NIL: Reply `DH0:TINYLAUNCHER/TinyLauncher.exe`
IF $Reply not eq "5"
 skip LOADTL BACK
EndIf

UaeQuit
My S:tl_startup file looks like this:
Code:
assign >NIL: TLGAGA: DH1:AGA
assign >NIL: TLGECS: DH1:!ECS
I hope I helped you a little
olesio is offline  
Old 16 July 2012, 17:28   #546
spanner
none

spanner's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: None
Posts: 320
Are you talking to me..?
TL.2.0 dose load up after you exit the game,but what I was asking is..
For it too remember what list you where on and hi light the game you just exited..? like in the Classic WB's game menu..(goto BMX Menu click WHDLoad>Games)

oh one me thing can you load normal games in TL.20 cos when I try to it says "file not found" BTW I use TL2.0 on my real White A1700(http://www.amibay.com/showthread.php?t=31990).

Quote:
Originally Posted by olesio View Post
If I undestand you good it is possible look at my s:startup-sequence in hdf with Tiny Launcer below (you can press F10 key to exit and execute UAEQuit. Ofcourse it is not problem to adjust this to real Amiga beacuse it is only working example:
Code:
assign >NIL: T: RAM:
assign >NIL: ENV: RAM:

assign ENV: Ram:
assign T: Ram:
echo ""
noborder
cls

IF EXISTS S:tl_startup
  execute S:tl_startup
EndIf

LAB LOADTL
set >NIL: Reply `DH0:TINYLAUNCHER/TinyLauncher.exe`
IF $Reply not eq "5"
 skip LOADTL BACK
EndIf

UaeQuit
My S:tl_startup file looks like this:
Code:
assign >NIL: TLGAGA: DH1:AGA
assign >NIL: TLGECS: DH1:!ECS
I hope I helped you a little

Last edited by spanner; 16 July 2012 at 17:52.
spanner is offline  
Old 16 July 2012, 19:55   #547
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Quote:
Originally Posted by spanner View Post
(It don't do this in TL2.0)Idea:
Is is possible when you exit a game and it loads it comes back to the list of game you where on when starting the game,like the game menu in classic wb..?
Maybe this can help ?:
[ Show youtube player ]

TL can launch what you want if you write a script called WhatYouWant.TL

But it can also execute executable files, you just have to add the extension ".exe" to the file. (This is how comes most of the new demos nowadays).

Nice A1700

Last edited by gibs; 16 July 2012 at 20:07.
gibs is offline  
Old 16 July 2012, 20:08   #548
spanner
none

spanner's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: None
Posts: 320
Yes some thing like that but I mean it jumps to the screen when exiting for a game and it goes back to the game list you were on so say you load pinball dreams when you exit the game it goes back to the screen where Pinball Dreams is on..?

Just a idea..

Oh and can you turn RAD on and off..?? mine says RAD:NO an the moment and I would it on.


Quote:
Originally Posted by gibs View Post
Maybe this can help ?:
[ Show youtube player ]

TL can launch what you want if you write a script called WhatYouWant.TL

But it can also execute executable files, you just have to add the extension ".exe" to the file. (This is how comes most of the new demos nowadays).

Nice A1700
Where can I get demos that work with TL and how do you get it to play the muis when you start TL..?

Thanks for all the help have given me so far Mick..

Last edited by spanner; 16 July 2012 at 20:15.
spanner is offline  
Old 16 July 2012, 20:56   #549
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
-Of course you can set the RAD On & Off with R key.

-All trackload Whdloadized demos should work with your Amiga 1700.
An the new demos too. Example : http://www.pouet.net/prod.php?which=59135

Just download & unzip it in your AGA demos directory.
gibs is offline  
Old 17 July 2012, 01:47   #550
amiman99
Registered User

amiman99's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Antonio, TX USA
Age: 44
Posts: 718
I have similar problem with my CDTV compilation:
I'm using tiny Launcher v2.0, I have followed the instructions on the first post, also I added a MakeDir command, because it was asking for it.
The Tiny Launcher is booting fine and games are available to select, but when I select a game, it looks like is loading and then the CDTV is rebooting starting the whole process again.
I also made a Tiny launcherSE version, for that I changed the ROM to 2.05. The first game I tried was Agony, the game booted to the first screen, but when it disappeared, there was only the black screen and background music was playing. After that I couldn't do anything. The other game I tried and did something was Arkanoid, basically same thing, first screen and then nothing.
I have a NTSC CDTV with new 2.3 boot roms, v3.1 kickstart, and TomHuls 4MB RAM. I have the autoaddram command at the beginning of the startup-sequence.
Under WinUAE A600 with 1MBChip 4MB fast, the compilation runs fine, but on real CDTV it fails.
I'm using MakeCD to make my ISOs, so they boot fine.

gibs: it would be nice if the infopage options were available by using the CDTV remote because only 0-9 buttons are available.

Any inside info would be appreciated. Thanks

Quote:
Originally Posted by fgh View Post
I'm having some trouble making a compilation, following the steps above..

Booting WinUAE from the TLPreconf directory, I have recreated the databases, TL says Boot:CD, and both ECS and AGA games are working.
In ISOCD I selected source and destination, added Volume ID and CD32.TM under options, then clicked 'Examine' and finally 'Build'.
When running the ISO under WinUAE (v2410, CD32 quickstart), TL starts, but when launching games it says Loading 'game' and then returns to TL. (immediate return, no reboot)

Your included startup-sequence has 'cd dh0:' in it, and the TL config points to 'Amiga:'.
But I tried both volume ID 'DH0' with TL paths DH0:TLDATAS... and volume ID 'Amiga' with 'cd Amiga:' in startup-sequence, so this should not be related.

Any ideas?

By the way, there is a CD32 optimized version of WHDLoad that leaves more memory and doesn't require a key.
There are also some CD32 memory optimization tips. Have a look at whdload.de.
(I didn't use any of these now. just following your instructions...)

Edit:
Have you uploaded it anywhere?

Last edited by amiman99; 17 July 2012 at 02:58.
amiman99 is offline  
Old 17 July 2012, 13:09   #551
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
amiman99,

I am going to look at this as soon as I have time.

If you don't have lot of games don't create the Database (like on my video) until I check what is going wrong.

Do you have a CDROM on your Amiga 600 ?

Last edited by gibs; 17 July 2012 at 13:16.
gibs is offline  
Old 17 July 2012, 20:39   #552
amiman99
Registered User

amiman99's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Antonio, TX USA
Age: 44
Posts: 718
Quote:
Originally Posted by gibs View Post
amiman99,

I am going to look at this as soon as I have time.

If you don't have lot of games don't create the Database (like on my video) until I check what is going wrong.

Do you have a CDROM on your Amiga 600 ?
No CDROM on A600.

Do I need the reset command in startup-sequence?
I only have few games on CD for testing purpose, when the things are running fine then I add more games to it, it speed up the burning process.

What is you CDTV configuration, does it match mine?

Thanks
amiman99 is offline  
Old 21 July 2012, 15:23   #553
blanka
 
Posts: n/a
Icons

I created two 4-color oldschool WB13-Style Icons for TinyLauncher showing the SpaceInvaders logo from the mainscreen.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	preview.gif
Views:	100
Size:	1.7 KB
ID:	32159  
Attached Files
File Type: zip TinyLauncherIcon.zip (2.8 KB, 40 views)
 
Old 21 July 2012, 16:28   #554
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Wonderful. Thank you very much!
Can I use it for the next release ?
gibs is offline  
Old 21 July 2012, 16:35   #555
vjkaos
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: .
Posts: 28
Nice Icons, I also made some MWB 8c icons last night.

/* update */

I've changed the icons a little bit, they are now centered, different font and extra variations, see screenshot. The new archive is TinyLauncher_MWB_fixed.lha.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tl.png
Views:	105
Size:	1,003 Bytes
ID:	32160   Click image for larger version

Name:	new.png
Views:	112
Size:	45.0 KB
ID:	32166  
Attached Files
File Type: lha TinyLauncher_MWB.lha (1.7 KB, 40 views)
File Type: lha TinyLauncher_MWB_fixed.lha (2.3 KB, 47 views)

Last edited by vjkaos; 21 July 2012 at 23:23. Reason: updated icons.
vjkaos is offline  
Old 21 July 2012, 16:47   #556
blanka
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by gibs View Post
Wonderful. Thank you very much!
Can I use it for the next release ?
I hope so.

Maybe you can release an Icon-Pack together with vjkaos MWB-Icons.
Maybe someone can can built Glow- and Newicons. Then the pack would be complete.
 
Old 21 July 2012, 22:02   #557
spanner
none

spanner's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: None
Posts: 320
Quote:
Originally Posted by gibs View Post
-Of course you can set the RAD On & Off with R key.

-All trackload Whdloadized demos should work with your Amiga 1700.
An the new demos too. Example : http://www.pouet.net/prod.php?which=59135

Just download & unzip it in your AGA demos directory.
I have come a cross some demos in DMS format,how can I get them to work on my Amiga..?
spanner is offline  
Old 21 July 2012, 22:06   #558
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
Quote:
Originally Posted by spanner View Post
I have come a cross some demos in DMS format,how can I get them to work on my Amiga..?
Write them back to disk using the DMS application.
prowler is offline  
Old 21 July 2012, 22:39   #559
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,667
Send a message via Skype™ to Retrofan
You can use them in WinUAE I think. Edit: Ah, no, it's what Prowler says. My error is because I've opened WinUAE and in the kind of files to open as floppy drive it appeard dms, but I've tried to open one and it appears as uninitialized.

Last edited by Retrofan; 21 July 2012 at 22:48.
Retrofan is offline  
Old 22 July 2012, 19:48   #560
SuperNashwan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Posts: 75
Just been trying out TinyLauncher this weekend and it's an absolutely beautiful program. I love the style, the speed, and all the functionality.

Wanted to say a big thanks!

With support for ClassicWB folder structure (i.e. scanning level 2 subdirectories) it would be perfect (for me!).

Thanks again.
SuperNashwan is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tiny Launcher 1.7 gibs News 53 27 April 2014 22:48
CDTV Tiny Launcher gibs Amiga scene 68 16 September 2013 05:23
Wii Backup Launcher 0.3 beta Released! seuden Retrogaming General Discussion 4 27 October 2008 13:41
Tiny PAL LCD for A500 Photon support.Hardware 14 12 December 2006 02:05
Tiny Troops Maverick357 support.Games 4 29 July 2001 19:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.29660 seconds with 12 queries