English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 28 August 2002, 23:14   #1
oldpx
 
Posts: n/a
exec.library problem with VisualPrefs

Whenever I try to modify some settings like window look in visualprefs I receive this recoverable alert in an infinite loop:

O1OOOOOF Type: Recoverable
Subsystem: exec.library
General: General fault
Specified: Memory header not located
ShowGuru: AN_BadFreeAddr. Der Funktion FreeMem() wurde
eine falsche Adresse übergeben. Dadurch wurde
ein falscher Adreßbereich dem Betriebssystem
als leer übergeben.
LastGURU: Memory header not located, usually an invalid
address passed to FreeMem ()


my exec.library is version 40.10

I can modify some options in VisualPrefs with no problems but I cannot select xen style for window arrow buttons as an example. Is there a way to fix this?
 
AdSense AdSense  
Old 28 August 2002, 23:26   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,933
Visualprefs is tremendously bugged. I can't even set it up in my setup
Akira is offline  
Old 28 August 2002, 23:30   #3
oldpx
 
Posts: n/a
Having square buttons on windows was all I had in mind and that's working fine, but I'm still bitching for more
 
Old 29 August 2002, 00:06   #4
blackcornflake
Moderator
blackcornflake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Cereal box
Posts: 759
I don't think it is a problem with exec.library - mine is v40.10 too. I used to use VP, but don't now. I like the mix of old-style Amiga buttons and nice Birdie patterns in 16bit.

Do you have the 1:1 Aspect Ratio option set in IControl? This causes problems with VisualPrefs. If so, deselect it, save IControl prefs and reboot.

If this is not the case, I'm stumped. That's all I can think of!
blackcornflake is offline  
Old 29 August 2002, 00:18   #5
oldpx
 
Posts: n/a
This is not the case, I don't use Icontrol at all but my system was extremely buggy with 3.1, now with 3.9, I'm having minor problems that I can ignore.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
exec.library v45.24 looking for beta testers Cosmos Coders. General 130 21 January 2016 22:25
[Solved] 8100 0005 Guru in "exec.library" tygre support.Hardware 11 21 June 2012 22:17
Strange problem with NewIcons and Visualprefs Akira support.Apps 3 27 June 2008 00:09
genesis library problem aix project.ClassicWB 7 07 September 2006 21:07
Problem with Visualprefs under OS 3.9 Shaytan support.WinUAE 14 07 June 2003 23:32

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11099 seconds with 11 queries