English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene > Member Introductions

 
 
Thread Tools
Old 30 August 2011, 04:13   #1
InfernoV2
 
Posts: n/a
Hi guys

Hi people, just signed up. Literally about 2 weeks ago just got an Amiga again after around 10 years without owning one!

I snagged a bargain A600 off eBay with a 1MB RAM upgrade and 1GB CF card installed for 37.50 delivered. The seller must have been mad to let it go that cheap, but whatever, it's mine now. Their loss is my gain. It doesn't seem to have enough RAM for WHDload games to run from the workbench but at least they run from the prompt for the most part. I've now got a 4GB CF card in it fully packed with games. I'm just on the look out for an SRAM card (if I ever come across one at the "right price") and an A1200 at the right price.

Anyway enough Amiga rambling. Hello!
 
AdSense AdSense  
Old 30 August 2011, 08:38   #2
DaveMB
Banana in disk drive eror
DaveMB's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: England (Hull)
Age: 37
Posts: 354
Quote:
Originally Posted by InfernoV2 View Post
Hi people, just signed up. Literally about 2 weeks ago just got an Amiga again after around 10 years without owning one!

I snagged a bargain A600 off eBay with a 1MB RAM upgrade and 1GB CF card installed for 37.50 delivered. The seller must have been mad to let it go that cheap, but whatever, it's mine now. Their loss is my gain. It doesn't seem to have enough RAM for WHDload games to run from the workbench but at least they run from the prompt for the most part. I've now got a 4GB CF card in it fully packed with games. I'm just on the look out for an SRAM card (if I ever come across one at the "right price") and an A1200 at the right price.

Anyway enough Amiga rambling. Hello!
Hi, and welcome to EAB, as you already noted you will need more ram to make full use of WHDLoad. Something like an ACA 630 from amigakit.com/co.uk would do the trick nicely.

And yeah, you can find some real bargains on eBay sometimes, I recently got a very tidy 1200 with external floppy drive and 200+ floppys for 32.

Have fun with your new machine, theres nothing quite like using the real hardware.
DaveMB is offline  
Old 30 August 2011, 19:09   #3
InfernoV2
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Turrican2FTW View Post
Hi, and welcome to EAB, as you already noted you will need more ram to make full use of WHDLoad. Something like an ACA 630 from amigakit.com/co.uk would do the trick nicely.

And yeah, you can find some real bargains on eBay sometimes, I recently got a very tidy 1200 with external floppy drive and 200+ floppys for 32.

Have fun with your new machine, theres nothing quite like using the real hardware.
Thanks for the welcome.

I've just 'made an offer' on an A1200 with 4GB CF/HDD (not specified which - not bothered to be honest). Hopefully he accepts. The I just need to worry about getting an accelerator card/RAM upgrade for the A1200..
 
Old 30 August 2011, 19:18   #4
DaveMB
Banana in disk drive eror
DaveMB's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: England (Hull)
Age: 37
Posts: 354
Quote:
Originally Posted by InfernoV2 View Post
Thanks for the welcome.

I've just 'made an offer' on an A1200 with 4GB CF/HDD (not specified which - not bothered to be honest). Hopefully he accepts. The I just need to worry about getting an accelerator card/RAM upgrade for the A1200..
ACA 1230 - 42Mhz 64mb ram at amigakit currently 136, will be buying one myself in a couple of weeks, plus there PCMCIA friendly (some accelerators are not) so will still be able to use my PCMCIA transfer kit.
DaveMB is offline  
Old 30 August 2011, 20:43   #5
InfernoV2
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Turrican2FTW View Post
ACA 1230 - 42Mhz 64mb ram at amigakit currently 136, will be buying one myself in a couple of weeks, plus there PCMCIA friendly (some accelerators are not) so will still be able to use my PCMCIA transfer kit.
I'm afraid that's too much money for me to spend.
 
Old 30 August 2011, 20:48   #6
DaveMB
Banana in disk drive eror
DaveMB's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: England (Hull)
Age: 37
Posts: 354
Quote:
Originally Posted by InfernoV2 View Post
I'm afraid that's too much money for me to spend.
Keep an eye on amibay.com and ebay then, good luck finding a half decent card for much less though, they're way overpriced now for what they are.
DaveMB is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sorry to do this to you guys... clownstyle Looking for a game name ? 6 16 January 2013 16:17
Hi Guys ! bbsteal Member Introductions 3 06 June 2011 04:02
hi guys Ricky72 Member Introductions 4 02 April 2011 12:27
Hi guys Tankshell Member Introductions 10 04 January 2010 15:03
What do you guys really want? JonSick Amiga scene 45 29 October 2006 10:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14578 seconds with 11 queries