English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene > Member Introductions

 
 
Thread Tools
Old 07 July 2011, 03:16   #1
mutch
Registered User
mutch's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Newcastle Australia
Age: 56
Posts: 18
g'day all

Thought I'd best intro myself seeing I've just 1st-posted elsewhere....
Usual "old" Amiga user from the 90's, C= before that. I've a couple of A500's in the repair process, battery damage, redback spiders, etc. Just finished the caps changeout on my original A600 ("....of course its necessary darling, the lawn can wait!!!"). Its now running constantly to prove all OK, booting 3.1 via an IDE to SD card adapter, lan connected via 3C589 card. Have been using Amiga Forever since the v1.0, great idea. As per first post, I'm pretty keen on tomthul's IDE/RAM boards on Amibay, as well as the Indiv Comps A500 accelerator. Get a lot of pleasure browsing these forums, cheers to all and hi from sunny Newcastle Australia.
mutch is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 July 2011, 07:05   #2
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Welcome to EAB mutch and enjoy your stay
TCD is offline  
Old 07 July 2011, 08:28   #3
Skope
Protracker
Skope's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 8364
Posts: 381
You got redback spiders in your miggys?

Always nice to see the memberlist growing on here.
Skope is offline  
Old 07 July 2011, 10:39   #4
BigFairy
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Brisbane, Australia
Posts: 70
Heya
BigFairy is offline  
Old 07 July 2011, 14:16   #5
Phantom
Adventurer

Phantom's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Colossal Cave, Valaii
Posts: 363
Hi and welcome.
Phantom is offline  
Old 07 July 2011, 23:02   #6
LordNipple
Registered User

LordNipple's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Preston England
Posts: 307
Hi!!
Spiders in your miggy? That's surely a first....I only got mould....

Welcome!
LordNipple is offline  
Old 08 July 2011, 01:15   #7
mutch
Registered User
mutch's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Newcastle Australia
Age: 56
Posts: 18
Hi guys, thanks for the welcomes! Yes I did have a few spiders in the spares bin, now its cockroaches!. Just checking the A600, all looks good after the repairs. Hard drive light doesn't activate when accessed, I've read a bit about this with some other card adapters, will have to do some googling.
mutch is offline  
Old 08 July 2011, 05:19   #8
Muzkat
Into the Wonderful
Muzkat's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Earthrealm
Age: 36
Posts: 1,279
Welcome matey.
Muzkat is offline  
Old 08 July 2011, 08:07   #9
onkelarie
Registered User

onkelarie's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Spijkenisse / the Netherlands
Age: 47
Posts: 439
Welcome and enjoy your stay!
onkelarie is offline  
Old 08 July 2011, 08:16   #10
Rebel-CD32
Amiga will never die!
Rebel-CD32's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Gold Coast, Australia
Age: 36
Posts: 516
Send a message via MSN to Rebel-CD32
G'day mutch, welcome! Nice to see you got your A600 up and running again. Don't forget to join the Australian Amiga Users Group here on EAB and get to know the locals.

http://eab.abime.net/group.php?groupid=4
Rebel-CD32 is offline  
Old 08 July 2011, 13:51   #11
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
welcome mutch. there are some serious nutters about here on EAB . And you can't escape the spiders either, there are bot-spiders crawling around these fourms
Bamiga2002 is offline  
Old 08 July 2011, 16:04   #12
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 50
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
hummm froggie likes spiders

welcoming ribbits to you
cosmicfrog is offline  
Old 08 July 2011, 17:08   #13
mfletcher
Bawbag.

mfletcher's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Chicago, USA
Posts: 368
Hello and welcome mutch
mfletcher is offline  
Old 09 July 2011, 03:03   #14
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,706
Hello and welcome.
amigakit.com is offline  
Old 09 July 2011, 05:45   #15
mutch
Registered User
mutch's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Newcastle Australia
Age: 56
Posts: 18
Thanks everyone!
mutch is offline  
Old 10 July 2011, 09:20   #16
Matt020
Registered User
Matt020's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: West Australia
Age: 34
Posts: 163
G'day from W.A.
Matt020 is offline  
Old 14 July 2011, 04:31   #17
abraXXious
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Mount Isa / Australia
Posts: 44
My name is Steven and Im an Amigaholic...

..wait a sec', isnt this Amigaholics Anonymous? No?

Sorry, my mistake.
abraXXious is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wanting to experiment, using Amiga (emulator) as my day to day machine, need advice mmace New to Emulation or Amiga scene 12 17 August 2013 18:16
G'Day KrissKrossed Member Introductions 2 15 July 2011 01:53
New Year Day = throw CD32 in the dishwasher day Paul_s Hardware mods 16 03 January 2009 19:45
Something that might be a problem one day jobro support.WinUAE 3 05 December 2005 00:30
New T2 JD DAY ^^ dlfrsilver project.SPS (was CAPS) 2 18 October 2005 01:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.30831 seconds with 11 queries