English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene > Member Introductions

 
 
Thread Tools
Old 21 May 2011, 20:28   #1
Ffin
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Stoke on Trent
Age: 45
Posts: 44
Hello all

Hi,

I'm a lapsed Amiga and Amithlon user who recently got the bug again. It's been a long time since I owned any Amiga hardware, and nearly as long since I used any Amiga software, but I have WinUAE + Amikit running, I'm having some success with Amithlon and if the NatAmi becomes a reality I'll definitely get one of those.

I've been very impressed with the updates and packs available, many by the members of this board. I hope I can contribute something useful myself soon.

I'm really looking forward to rediscovering the joys of Amiga.

Ffin.
Ffin is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 May 2011, 01:33   #2
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 30
Posts: 10,931
Welcome aboard, you'll find loads to discover here
Graham Humphrey is offline  
Old 22 May 2011, 01:54   #3
Ffin
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Stoke on Trent
Age: 45
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by Graham Humphrey View Post
Welcome aboard, you'll find loads to discover here
You're not kidding! I've already leached the FTP server (hope I can find something in the archive to contribute), and the projects and help threads are amazing!
Ffin is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09309 seconds with 10 queries