English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

Thread Tools
Old 27 May 2011, 15:13   #21
uber cool demi god

seuden's Avatar
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 1,878
I suppose the custom chips the Amiga used would be required?

Originally Posted by Hewitson View Post
I'd rather pay a grand than use an emulator. Having said that I believe it'll only be a few years before an FPGA solution is available.
That don't make sense, an FPGA is basically a hardware emulator.
seuden is offline  
AdSense AdSense  
Old 27 May 2011, 16:45   #22
Registered User
S0ulA55a551n's Avatar
Join Date: Nov 2010
Location: Rhondda, Wales
Age: 39
Posts: 388
Originally Posted by Unknown_K View Post
Why can't somebody just hack an old Apple Powermac Quicksilvers Openfirmware and turn a $50 PPC Mac into an Amiga?

Thats already been done kinda of. MorphOS runs on quite a few PPC macs now
S0ulA55a551n is offline  
Old 03 June 2011, 05:01   #23
Since 1987
Join Date: Mar 2008
Location: Big Bear Lake/USA
Posts: 112
Originally Posted by delshay View Post
we can modify old PPC cards to go faster.

CyberStorm PPC possible top end speed 450Mhz-500Mhz with a little overclocking. (this is not a 604e).

Blizzard PPC posssible 350Mhz-550Mhz.... NOTE: Blizzard card has been pre-tested by me at 350Mhz but this chip is not a 603e project never completed but for sure will restart late this year.

both cards for sure will problely need at least a flashrom update.

What PPC CPU are you using that you can install in a Cyberstorm, or Blizzard PPC board that you can overclock to 500MHz to 550MHz speeds?

Have you figured out a way to use a G3, or G4, instead of the 603 & 604e CPU's originally installed on those boards?
AmigaDave is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gravity Power Amiga Power Edition lordofchaos Games images which need to be WHDified 5 08 September 2012 00:03
Amiga 1200 with CF card - safe to just power off at power brick? kernoman support.Other 14 29 August 2009 19:31
A1200 Power tower case with Power supply Floppy drives and cables. paul773car MarketPlace 0 31 May 2009 15:55
can i use a 1200 power supply to power a 500? boing_1000 support.Hardware 5 16 August 2006 02:34
PIC interesting a1200 m/b power hack: takes power from normal HDD power cable plug! keropi Hardware pics 40 16 July 2006 21:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12805 seconds with 11 queries