English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 15 August 2002, 10:20   #1
Posts: n/a
moonstone hd with winuae & whdload problem


I have problem with Moonstone HD-version. I have latest Winuae and registered whdload. I installed Workbench 3.1 and use 3.1 kickrom. I did the installation from the known working disk images and it installed ok.

When I try to load the game, it exits after the intro with error message saying something about error in'resload_delta'

This I know is one of the whdload's functions, but I don't know what causes this.

From Whdload documentation:

resload_Delta -- apply WDelta file

(src, dest, delta)
A0 A1 A2

applies the differences provided via delta onto the src and create
the source and the destination will be crc checked
if an error occurs WHDLoad will quit with an appropriate requester
requires ws_Version >= 11"

Any ideas? Please, reply or send e-mail (root@vituttaa.net)
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Soccer Kid AGA & WHDLoad problem PopoCop support.Games 4 22 September 2017 18:58
Lyra2 & whdload incompatibility problem? CFOU! support.Hardware 4 06 May 2012 02:47
Moonstone AGA fixed WHDLoad..? AndersHP support.Games 6 09 September 2010 12:58
WHDLoad video & HD boot problem EmuChicken support.Apps 5 19 January 2010 15:20
Another World WHDload & Sprite problem! immodium support.Games 6 03 November 2005 22:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14454 seconds with 11 queries