English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 02 April 2011, 14:01   #1
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 739
Making progress. New problem. DOpus.

Someone might have guessed it when i asked about the installer issue i had, and yes, i was trying to install DOpus 4.16. I got sidetracked, after i figured out how to get the installer running, so this issue hasn't been noticed until now. When i try to run DOpus i get a error message. The popup is named "Software Failure" and the text reads:

DirectoryOpus
Program failed (error #8000000B).
Wait for disk activity to finish.

Suspend & Reboot are my alternatives. Suspend closes the window, and reboot brings a red on black "Software failure" look, and then the system boots as normal.

Any ideas as to what i can / should do?
(WinUAE, physical harddrive on IDO0)

B!

Edit
Aparently the answer is, don't use DOpus 4.16. Moving on, no DOpus for me.
/Edit

Last edited by Mr B; 03 April 2011 at 22:25.
Mr B is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 April 2011, 14:21   #2
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,150
Dopus 4.16 has, on some configurations, problems with old versions of setpatch. I may suggest also you try to modify your hard-disk maxtransfer (only if it is an IDE drive) to 0x1fe00. Even on WinUAE 2.3.1 with real IDE hard-disk emulation, you should do this.

Last edited by Leandro Jardim; 08 April 2011 at 00:49.
Leandro Jardim is offline  
Old 07 April 2011, 14:31   #3
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 739
Don't worry about the English. It's fine.
I'll be getting back in to DOpus in a bit, right now i'm trying to figure out something else entierly, relating to a few different threads of mine. Partitioning, and filesystem details. I'll try and get back to this topic, and report how it goes when everything else is set.
Thank you for your time.
B!

Edit
I'll check the setpatch route, so far nothing else have been doing any good for my DOpus issues...
/Edit

Last edited by Mr B; 08 April 2011 at 22:55.
Mr B is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where can I get the Progress.gadget from? Tony Landais request.Apps 6 16 December 2015 19:16
Dopus problem Quiet_Man support.Apps 7 03 December 2011 18:27
Problem with runing Dopus 4.16 under WinUAE olesio support.WinUAE 4 06 December 2009 16:44
Problem making ham8 icons. Thorham support.Apps 0 12 March 2008 22:30
Wierd problem with fonts on WB/Dopus VermillioN support.WinUAE 4 03 May 2003 18:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16118 seconds with 11 queries