English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 27 February 2011, 13:36   #1
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 262
Problem installing CGX4

Hi

Yesterday I tried installing CGX4 on my system for the very first time, its a BPPC based system with BVision, OS is ClassicWB OS3.9.

As I currently have no way to connect a CDROM drive, I've made an ISO from the installation CD (not original, but known to work on a friend's system) and mounted it on my A1200 using DiskImage.

When I try to run the installation, I get an Installer requester with the following error:
"Unable to compile script.
ERROR: Symbol name not valid here on line 671".

This happens immediately, installation doesnt start at all.
The "Upgrade" option on the CD does start Ok, but that doesnt help me

As I understand, this is an Installer problem.
So far I've tried replacing my existing Installer with the one supplied on the CD (v43.3), which didnt help.
I also tried copying the CD to a folder & running it from there (with the proper assign for the CD name), same result here as well

I've looked at the installation script, line #671, but all it contains is a ')' symbol.

Any idea what to try next?

Thanks in advance!
UberFreak is offline  
AdSense AdSense  
Old 27 February 2011, 14:58   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
What's the command between this ) and the corresponding ( ?
thomas is offline  
Old 27 February 2011, 16:18   #3
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 262
Hi

Lines 670,671 contain only ')' symbols, its closing a block handling the French language strings.
I tried completely removing this block but then I got the same error for the block above it...
UberFreak is offline  
Old 27 February 2011, 17:03   #4
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Do not change the script. Try to select another language. If the script does not allow to select a language, change locale prefs. You can change it back after installation.
thomas is offline  
Old 27 February 2011, 17:12   #5
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 262
The script is using a parameter called 'language' to detect the current language, English is default.

Btw, the exact same code exists in the Update script (from CGX3->4) and it works ok there.
UberFreak is offline  
Old 27 February 2011, 21:37   #6
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 262
Just tried using different locales, no change
Also tried on WinUAE, using a clean CWB3.9 install, same result.

Going to try on a clean OS3.9 install, maybe its a CWB issue?

Same result with a clean OS3.9 install (with BB1+2).
I asked a friend to send me a copy of the install script since I thought maybe mine is corrupted, but they're identical.

No idea how to continue from here...

Last edited by TCD; 27 February 2011 at 21:38. Reason: Back to back posts merged. Use the edit function.
UberFreak is offline  
Old 28 February 2011, 21:03   #7
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 262
Just wanted to update that the problem was solved, got my hands on a different copy of the CD (from the TOSEC collection) and it works now

Sorry for the trouble!
UberFreak is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Classic WB Lite compatible with CGX4? stefcep2 support.Apps 8 02 October 2010 16:31
Problem installing OS 4.0 onto a 4000 dangermouse support.Apps 5 23 May 2010 22:54
Fa: Cvppc + Cgx4 Boot_WB MarketPlace 1 04 April 2008 20:16
Problem installing fat95 Aral support.Apps 1 15 June 2006 15:46
Why chipRAM reduces even if I use cgx4 rtg??? keropi support.Apps 33 19 February 2005 11:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12750 seconds with 11 queries