English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 11 January 2011, 21:24   #1
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Weird WarpOS/Warp3D problems after installing MiamiDX/IBrowse

Hey peeps,

Wonder if anyone has ever had or knows what might be causing this issue

Since installing MiamiDX and IBrowse my Warp3D and WarpOS games are running extreamly slow, like 1fps

This is Quake 2 and Wipeout 2097. Both were running fine before I introduced the new apps.

At first I thought the PPC had overheated or something almost shat my pants, but I've tried it in my other Amiga and everything is fine with the Hardware - phew!

So then I thought maybe the BVision was at fault but GLQuake(68k) is running fine, smooth as ever.

So it seems games using both the PPC and WarpOS are now screwed.

Any ideas as to what may be the cause, any libs from these two apps that could upset thing?

I guess its a long shot and I might have to revert to a backup made prior to these introductions and try another TCP/IP stack.

For what its worth I'm online, browsing fine and everything is sweet as a nut!

Cheers,

Steve.
fitzsteve is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 January 2011, 10:19   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Hey yup pals!

All sorted, just replaced files from my backup and redone the assign for Miami, games running fine, web browsing fine = WIN!!!

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 12 January 2011, 11:47   #3
Vairn
The Grim-Button

Vairn's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Melbourne Australia
Age: 36
Posts: 388
Send a message via Skype™ to Vairn
cool cool
Are you enjoying the bVision?
It is was nice to have a gfx card on my amiga, but alas I stopped using it. (too much effort lol)
Vairn is offline  
Old 12 January 2011, 11:53   #4
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by Vairn View Post
cool cool
Are you enjoying the bVision?
It is was nice to have a gfx card on my amiga, but alas I stopped using it. (too much effort lol)

Its the dogz nutz mate! I'm using this now more than my Towered A1200, there is something sooooo special about such a high end miggy in a desktop, from the outside it just seems like a normal A1200 and I love the subtle look of the Desktop A1200.

I've put a little VGA heatsink/fan on the BVision for heat tests last night and after a Quake 2 and Wipeout session the Permedia is cool to touch so I guess that does the trick, and this is with the Desktop case closed.

But I was lucky as I had help setting up the CGX/WarpOS/Warp3D - I will try to do my own setup soon but its nice that its all working perfect, just not quite as rewarding as when you nail it yourself.

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 12 January 2011, 12:15   #5
Vairn
The Grim-Button

Vairn's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Melbourne Australia
Age: 36
Posts: 388
Send a message via Skype™ to Vairn
it took me 4 attempts to get it all working.
Having it as a tower was what stopped me using it. Once it was towered all the joy went away.
Now that I have my 030/50 back in the wedge I actually use my 1200.

I do miss the 060 ;( *sob* hehe.
But I didn't "need" it.
It should now be in a more loved home.
Vairn is offline  
Old 12 January 2011, 12:32   #6
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by Vairn View Post
it took me 4 attempts to get it all working.
Having it as a tower was what stopped me using it. Once it was towered all the joy went away.
Now that I have my 030/50 back in the wedge I actually use my 1200.

I do miss the 060 ;( *sob* hehe.
But I didn't "need" it.
It should now be in a more loved home.
Yep, its much more important that you use and enjoy your Amiga than having something that you don't want to use.

I know its not the same but you can always play with WinUAE for the apps and Demo's that need the extra speed.

I always found A1200 With a Blizzy 1230MkIV to be the perfect Desktop A1200 for Gaming.

I just have an addiction to upgrading! Maybe one day I'll got back to that setup, for now I'm enjoying the hacking and I get my WHDLoad fix from my accelerated A600

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 12 January 2011, 12:42   #7
Vairn
The Grim-Button

Vairn's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Melbourne Australia
Age: 36
Posts: 388
Send a message via Skype™ to Vairn
Yup, winuae, and i have Icaros too, for my "fast" amiga fix.
The 030 makes WHDload work great.
The 060, did let me fix my one and only whd install i wrote, which had cache issues..

It was fun to see all the ppc software, but there was nothing "unique" that I couldn't do anywhere else, and I had only a 175mhz ppc.
AOS4.0 never interested me.
I did get to experiment with morphos tho.
Vairn is offline  
Old 12 January 2011, 12:46   #8
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by Vairn View Post
Yup, winuae, and i have Icaros too, for my "fast" amiga fix.
The 030 makes WHDload work great.
The 060, did let me fix my one and only whd install i wrote, which had cache issues..

It was fun to see all the ppc software, but there was nothing "unique" that I couldn't do anywhere else, and I had only a 175mhz ppc.
AOS4.0 never interested me.
I did get to experiment with morphos tho.
Yep, its great to have had the experience, thats for sure.

I'm looking forward to trying OS4.1 Classic on my 330mhz PPC Tower and will be getting a 256mb Radeon for it. This badboy also has 72mhz 060!

I doubt that would have been much fun with 175mhz PPC and BVision though.

I'll probably try it on my Desktop A1200 but I don't expect much... (this has 060@50mhz/240mhz PPC)

Steve.
fitzsteve is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1200:Prism2:Miamidx> DNS problems Crowman support.Apps 16 27 February 2009 10:48
MiamiDX with NetGear MA401 on A1200 Problems crazyegg support.Hardware 11 08 January 2009 17:39
Problems with MiamiDx adonay support.Apps 4 05 December 2007 19:39
Installing WarpOS 5 or 5.1 makes aga output blank or garbled!!!! keropi support.Apps 4 06 May 2007 17:50
Warp3D Problems with CGX and CSPPC nujack support.Apps 8 16 June 2005 11:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13778 seconds with 11 queries