English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 24 June 2012, 08:50   #1521
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Someone can upload, superplus mode again into the zone.
Thanks.
attila06 is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 June 2012, 09:57   #1522
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Quote:
Well, I'd argue that it's a wire and not a cable anyway
Umm they are the same thing in this case as the "wire" has "shielding" so that would make it an insulated wire = cable..
magnetic is offline  
Old 24 June 2012, 13:24   #1523
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,616
Quote:
Originally Posted by attila06 View Post
Someone can upload, superplus mode again into the zone.
Thanks.
Here is superplus.
Attached Files
File Type: lha SuperPlus.lha (4.5 KB, 162 views)
kipper2k is offline  
Old 24 June 2012, 13:26   #1524
pintcat
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Berlin/Germany
Posts: 210
@attila06: There's a permanent link to the SuperPlus driver on A1k: Ratte's screen driver thread.
pintcat is offline  
Old 24 June 2012, 14:27   #1525
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Thanks a lot
attila06 is offline  
Old 27 June 2012, 10:35   #1526
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Jens

I know you posted recently that the cores arent ready yet, but you can tease us with any progress reports? Like 50hz working or we managed to get x screenmode perfect, etc (or even blew up 2 boards today or some such report ) Thanks alot look forward to fully using the nice MK2 soon. (the lack of NTSC screenmodes is making me cry myself to sleep )
magnetic is offline  
Old 30 June 2012, 23:38   #1527
lolof
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Karlsruhe
Posts: 39
I do not know if this is already known but some Demos crash at the end when indivision is pluged, when not no crash...

2 exemples : spaceball, Kioea by Mad Wizards (Revision 2012) ...

Last edited by lolof; 01 July 2012 at 00:25.
lolof is offline  
Old 01 July 2012, 00:15   #1528
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Quote:
Originally Posted by lolof View Post
I do not know if this is already known but some Demos crash at the end when indivision is pluged, when not no crash...

One exemple is spaceball.

Yeah I got a couple of crashes with demos that work prior to install of mk2. But most do work.
magnetic is offline  
Old 01 July 2012, 00:26   #1529
lolof
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Karlsruhe
Posts: 39
I just tried 6 Demos now and 2 of them just at the end crash with the indy...
lolof is offline  
Old 01 July 2012, 00:30   #1530
Akiko
Registered User
Akiko's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: UK
Age: 36
Posts: 132
It could possibly be low Chip RAM if you are running at higher resolutions on the MKll, can't see how a scandoubler on it's own could crash a game or demo but who knows?

Last edited by Akiko; 01 July 2012 at 00:31. Reason: BUT
Akiko is offline  
Old 01 July 2012, 00:38   #1531
lolof
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Location: Karlsruhe
Posts: 39
oh yes, I will try setting the workbench to a lower resolution to see if it makes a difference.
lolof is offline  
Old 01 July 2012, 00:50   #1532
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Quote:
Originally Posted by Akiko View Post
It could possibly be low Chip RAM if you are running at higher resolutions on the MKll, can't see how a scandoubler on it's own could crash a game or demo but who knows?

Akiko

No, I've booted with no startup with 1.8 chip (some demos wont run on less) so its not chipram problems or screenmodes as i'm running from Shell in PAL
magnetic is offline  
Old 03 July 2012, 11:12   #1533
pintcat
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Berlin/Germany
Posts: 210
And which demos exactly crash that way? Since I watch demos quite often and didn't encounter this problem yet.
pintcat is offline  
Old 03 July 2012, 14:51   #1534
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@lolof
Hmm sorry, Kioea by Mad Wizards (Revision 2012) works perfectly for me. IMHO it's not an indivision problem.

Edit: Use the early startup et launch the demo with the CLI...or use Tiny Launcher
At parties, demos are launched from the CLI. Not the Workbench.
Maybe you do not have enough chip and it's not an Indivision issue.

Last edited by prowler; 03 July 2012 at 23:33. Reason: Back-to-back posts merged.
gibs is offline  
Old 06 July 2012, 11:20   #1535
OldB0y
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Letchworth/UK
Posts: 71
Quote:
Originally Posted by lolof View Post
I do not know if this is already known but some Demos crash at the end when indivision is pluged, when not no crash...

2 exemples : spaceball, Kioea by Mad Wizards (Revision 2012) ...

Both work fine for me, and I have the MK2 indi connected.

Mr S, any idea when the cores will be ready, cause I'd love to be able to start using my indi MK2 without wierd borders on at least one of my LCD monitors?
OldB0y is offline  
Old 07 July 2012, 02:33   #1536
seb132
Happy Life
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Sydney
Posts: 229
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132 Send a message via Skype™ to seb132
Maybe this questions has already been answered but can someone tell me what the 34 pins female black connector located along the Lisa "clip" connector is ???

Thank you.

I can't find any information for this "extension" on the manual of my Indivision MKII and on my A1200 there is no corresponding male connector...
seb132 is offline  
Old 07 July 2012, 02:59   #1537
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
hi i think jens mentioned it was for an atari
johnim is offline  
Old 07 July 2012, 03:15   #1538
seb132
Happy Life
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Sydney
Posts: 229
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132 Send a message via Skype™ to seb132
@johnim: OK, thanks.

*** Edit due to mix between DVI and HDMI :-P ***

I have installed the Indivision AGA MKii and connected the Amiga 1200 on a 19" Samsung LCD TV model UE19D4000 (perfect with Indi ECS for my A600) and the result is mitigated in the following 2 configurations :

1) DVI: lots of vertical stripes are visible with the DVI output which enters into the TV through VGA with DVI/VGA adaptor. Centering of the picture is acceptable in 4:3 mode, as far as I can see.

2) HDMI: with keeper2k adaptor board and special cable my screen remains black and TV asks for a signal. Doesn't work at all...

Note: the SCART connection on the same TV, through the RGB23 pin direct video output of the Amiga (with or without Indiviion installed on the motherboard) is absolutely perfect : no flickering and no vertical stripe at all !).

Last edited by seb132; 07 July 2012 at 04:43.
seb132 is offline  
Old 07 July 2012, 03:27   #1539
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
hi seb132 try using the superplus driver
johnim is offline  
Old 07 July 2012, 03:28   #1540
seb132
Happy Life
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Sydney
Posts: 229
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132 Send a message via Skype™ to seb132
OK, will do...

But I'm just trying to get the boot image of the Amiga... no CF card installed yet.

So I need to start the workbench to see something ?

What about games then ?
seb132 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New products for C64 and Amiga from Individual Computers Schoenfeld News 1644 02 April 2017 00:25
Individual Computers Announces Clone-A Project Paul News 83 14 December 2013 17:05
Individual Computers Silver Sponsor of the Revision gibs Amiga scene 1 22 April 2011 17:43
Individual computers to quit selling hardware. whiteb News 7 20 December 2010 22:46
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.45891 seconds with 12 queries