English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 23 March 2012, 20:42   #421
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
Quote:
Originally Posted by diablothe2nd View Post
that page has changed since i pre-ordered. Perhaps they've already reached their pre-order quota?
NOOOOOO!!!!!!
BarryB is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 March 2012, 20:44   #422
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
quick, try the european store, not amigakit, the other one
diablothe2nd is offline  
Old 23 March 2012, 20:53   #423
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
Not showing pre-order button

OOPS, went to Amigakit euro store, but really want to order from Amigakit UK!!
BarryB is offline  
Old 23 March 2012, 20:55   #424
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,709
Try again :-)
amigakit.com is offline  
Old 23 March 2012, 20:59   #425
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,671
Send a message via Skype™ to Retrofan
In my desktop A1200/ACA1230/56 I'm using a Fast Ata MKII, and I want the Indi for it. Apart of cut/quit the shielding I want to know if they will fit (I know it's a new design, and I believe than smaller than the previous Indi) and if I will be able to close the keyboard without problems.

And just hope that there will be enough boards made, as I can't order it till next month.
Retrofan is offline  
Old 23 March 2012, 21:01   #426
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,709
You could use ROM risers for the FastATA to raise it slightly.
amigakit.com is offline  
Old 23 March 2012, 21:08   #427
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
WooHoo!!! Pre-Ordered mine just now, thanks Amigakit
BarryB is offline  
Old 23 March 2012, 21:17   #428
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
Quote:
Originally Posted by BarryB View Post
WooHoo!!! Pre-Ordered mine just now, thanks Amigakit
saweet!!!
diablothe2nd is offline  
Old 23 March 2012, 21:18   #429
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,671
Send a message via Skype™ to Retrofan
Quote:
Originally Posted by amigakit.com View Post
You could use ROM risers for the FastATA to raise it slightly.
And won't touch the keyboard? I remember mfilos cutting metal of the rear part of it ... ?
Retrofan is offline  
Old 23 March 2012, 22:05   #430
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
Quote:
Originally Posted by Retrofan View Post
And won't touch the keyboard? I remember mfilos cutting metal of the rear part of it ... ?
it should just squeeze in.

if you look at my pic here:



that dvd drive only *just* touches the bottom of the keyboard, so you've got a fair amount of room
diablothe2nd is offline  
Old 23 March 2012, 22:14   #431
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,709
That will be a tight squeeze, but it may well be possible with some ROM risers.
amigakit.com is offline  
Old 23 March 2012, 22:17   #432
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,671
Send a message via Skype™ to Retrofan
Thanks both. Great, great I'll love to make it Edit: "that dvd drive only *just* touches the bottom of the keyboard, so you've got a fair amount of room" that's true... or not, because the height decreases going down, but as you've got it working... (EDIT: No, you havent...)

I just hope IC will make some thousands of boards, as they will sell them all.

Edit: @diablothe2nd... Fast Ata, Dvd drive, Indi, Pico Psu... have you made a thread? I would like to see it.

Last edited by Retrofan; 27 March 2012 at 12:33.
Retrofan is offline  
Old 23 March 2012, 22:46   #433
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 39
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
I had to cut the metal backplate of keyboard because I used 2x ROM risers to be able to mount FastATA along with BVision.

Using just 1x ROM risers should be ok.
mfilos is offline  
Old 23 March 2012, 22:57   #434
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
Quote:
Originally Posted by Retrofan View Post
Edit: @diablothe2nd... Fast Ata, Dvd drive, Indi, Pico Psu... have you made a thread? I would like to see it.
there's no pico psu in there, i've split the incoming power off in parallel at the mains connector so the power to the dvd and floppy drive isn't pulling via the motherboard, and I'm using a modified ATX psu for some extra wollop.

here's my thread:

http://eab.abime.net/showthread.php?t=62473

i'll soon be taking the mobo completely out to replace the rom sockets with amigakit's round pin ones for a better connection, while i'm at it i'll move the power split from to bottom of the mobo instead of the back of the socket

edit - i'm considering taking out the RF/RCA video box thing from the motherboard and having the DVI connector go there. should *just* fit, so will be nice and tidy and not hog the rear expansion if i manage to find a BPPC with all the trimmings XD

Last edited by diablothe2nd; 23 March 2012 at 23:06.
diablothe2nd is offline  
Old 24 March 2012, 00:34   #435
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,671
Send a message via Skype™ to Retrofan
Thanks for your link. Yes, I'll be doing the same with the Rf place, and I already have round pin sockets to use. I've bought an Hdmi adapter too, which I hope to use if there's any Indivision to buy in April.

Have you got it working in Pio5 with the B1260?
Retrofan is offline  
Old 24 March 2012, 04:04   #436
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,617
Here is pinout for dvi to HDMI.

I'll source out parts. I would prefer a HDMI output directly from the Amiga without the use of multiple adapters

http://pinouts.ru/VideoCables/hdmi_d...e_pinout.shtml

Link for preorder MkII on Amigakit is broke, i tried to preorder 2 but page won't load

Last edited by kipper2k; 24 March 2012 at 04:10.
kipper2k is offline  
Old 24 March 2012, 05:30   #437
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 740
I think they edited it. I opened the link, and added it to my basket earlier today, and now that i got back, i processed the order, and payment. Then i came back to this thread, and figure out that something changed, and go back to their site. And yeah, now the button is gone. Also shipping went up from 3.something to 4.something while i jumped back and fourth before processing, and paying. Shame i didn't just pay it, it would have been like 0.7% cheaper... ;- )

Oh well.
B!
Mr B is offline  
Old 24 March 2012, 11:07   #438
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
Quote:
Originally Posted by Retrofan View Post
Have you got it working in Pio5 with the B1260?
not yet as i think the rom sockets are the problem. it works in Pio4 though.

Quote:
Originally Posted by kipper2k
Here is pinout for dvi to HDMI.
cool thanks! i wonder if i can make an adapter to take the L/R audio through the HDMI cable. I've got two perfectly good speakers built into the tv and dont like the idea of cluttering up an already busy desk.
diablothe2nd is offline  
Old 24 March 2012, 11:14   #439
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 39
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
Quote:
Originally Posted by diablothe2nd View Post
cool thanks! i wonder if i can make an adapter to take the L/R audio through the HDMI cable. I've got two perfectly good speakers built into the tv and dont like the idea of cluttering up an already busy desk.
It's not that simple as the L/R audio from the Amiga is Analog while the HDMI gives Digital audio.

There are converters that can take DVI plus Analog Audio and can give you and HDMI with Video and Audio.
Some are HDCP enabled and some aren't.
mfilos is offline  
Old 24 March 2012, 15:07   #440
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,617
building a small analog to digital sound board would work. A header could be placed on the hdmi output board in the Amiga
kipper2k is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New products for C64 and Amiga from Individual Computers Schoenfeld News 1644 02 April 2017 00:25
Individual Computers Announces Clone-A Project Paul News 83 14 December 2013 17:05
Individual Computers Silver Sponsor of the Revision gibs Amiga scene 1 22 April 2011 17:43
Individual computers to quit selling hardware. whiteb News 7 20 December 2010 22:46
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.29278 seconds with 12 queries