English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 24 October 2011, 21:26   #261
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 740
I meant in the original case. The desktop plastics i got, you know, with the hatch on the bottom, and stuff.

Guess i'll see soon enough, when i open the box with my unit in, and start reading the manual. Just get em ready, so i can buy one! Yesterday isn't... Oh, i said that already...
:- )

B!
Mr B is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 October 2011, 21:27   #262
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
looking good jens and nice video
johnim is offline  
Old 25 October 2011, 01:15   #263
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
Quote:
Originally Posted by Mr B View Post
I meant in the original case. The desktop plastics i got, you know, with the hatch on the bottom, and stuff.

B!
With the Mrk1, I found a good way was to stick something flat under the bottom of the case to elevate the rubber feet off the desk (eg a small towel).
NovaCoder is offline  
Old 25 October 2011, 19:53   #264
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
im not knocking this but......why would i need a flickerfixer on an lcd screen.?

interlaced modes are solid on all the lcd's i have.does it support higher res screen modes which will be slower anyway in refreshing.

just got to ask.

and from what i can understand it just passes the modes straight through in 256 colours
roy bates is offline  
Old 25 October 2011, 20:17   #265
illy5603
Registered User

illy5603's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPaT CiTY
Posts: 547
Send a message via MSN to illy5603
Quote:
Originally Posted by roy bates View Post
im not knocking this but......why would i need a flickerfixer on an lcd screen.?

interlaced modes are solid on all the lcd's i have.does it support higher res screen modes which will be slower anyway in refreshing.

just got to ask.

and from what i can understand it just passes the modes straight through in 256 colours
If you have an LCD screen that can display your Amiga's native output, good on you. Here in the states there are only a couple of monitors that will and almost no TV sets that will display in PAL mode which is preferred for gaming. The real killer app however is the hi resolution screen modes. 800X600 etc. They refresh fine if you keep the color palette down. I run in 16 color and it works great.
illy5603 is offline  
Old 25 October 2011, 20:30   #266
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 740
I don't know about you, but i have a screen that absolutely does not recognize the signal from the Amiga as a video signal.
Composite, or RGB through scart. No go.

Thats with a PAL screen, as thats what we got over here in Sweden. So just for reference. Don't get a LG, 42LX650n and hope to use it with a Amiga...
B!
Mr B is offline  
Old 25 October 2011, 20:35   #267
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 49
Posts: 2,824
what i would be interested in is a passthrough for rtg systems,does it have that?
roy bates is offline  
Old 03 November 2011, 13:10   #268
Exit
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland/The netherlands
Age: 43
Posts: 120
waiting for this great piece of hardware
Exit is offline  
Old 04 November 2011, 06:52   #269
jwstyle
 
Posts: n/a
yes, I'm waiting for this board too.

I'm expecting too much..
 
Old 13 November 2011, 14:27   #270
Exit
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland/The netherlands
Age: 43
Posts: 120
Please santa, get me a indivsion aga mrk2 for christmas...i surely hope jens finishes this on time, else i'll wait ofcourse.
Exit is offline  
Old 13 November 2011, 14:28   #271
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by Exit View Post
Please santa, get me a indivsion aga mrk2 for christmas...i surely hope jens finishes this on time, else i'll wait ofcourse.
LOL, Jens is Mr Santa. We can only hope, .
FOL is offline  
Old 13 November 2011, 14:57   #272
Mr B
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sweden
Posts: 740
Quote:
Originally Posted by FOL View Post
Jens is Mr Santa.
Oh. And i was going to BUY it from you guys. Do you think i need to send Jens my address, and "good/bad list" or does he stil keep those records himself? I mean in days of outsourcing, i wouldn't want things to get mixed up, and end up without my MKII...

;- )
B!
Mr B is offline  
Old 13 November 2011, 16:55   #273
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by Mr B View Post
Oh. And i was going to BUY it from you guys. Do you think i need to send Jens my address, and "good/bad list" or does he stil keep those records himself? I mean in days of outsourcing, i wouldn't want things to get mixed up, and end up without my MKII...

;- )
B!
Im sure Jens will get to it at some point. If he can do it before Christmas then he will.
Nothing official has been announced.
FOL is offline  
Old 13 November 2011, 16:56   #274
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
Oh dear, after asking him about my Apollo 630, I fear I may be on the naughty list
DDNI is offline  
Old 13 November 2011, 16:58   #275
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by DDNI View Post
Oh dear, after asking him about my Apollo 630, I fear I may be on the naughty list
LOL, now that is funny.
I asked in the past, not a good topic of discussion. Think the reply I got was "Do you have a bin, then use it" .
FOL is offline  
Old 13 November 2011, 17:08   #276
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 42
Posts: 1,024
yea i dont think jens liked that question
johnim is offline  
Old 19 November 2011, 19:22   #277
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
Release date still before 2012 ?
gibs is offline  
Old 20 November 2011, 20:42   #278
Exit
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Holland/The netherlands
Age: 43
Posts: 120
I have know idea, it depends on santa and jens i guess...maybe he suprises us hope so
Exit is offline  
Old 20 November 2011, 22:41   #279
marcfrick2112
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: Milwaukee, WI USA
Posts: 132
Quote:
Originally Posted by AmigaDave View Post
I don't pretend to understand the way Graffitti works, except if it is the same as DCTV it works with bitplanes, not chunky graphics and I know that some time in the very early 1990's at an Amiga show I saw an A3000 running a complete movie which had been converted a single frame at a time to DCTV format and it ran full speed from the hard drive with sound. Probably Anim5 format I guess, but it looked every bit as good as a (typical for the time) VHS tape being played back. I am sure it was not limited to 320 resolution, it was full NTSC resolution.

I would love to see the DCTV or Graffitti display make a come back for Classic Amiga game animations. I don't know why more programmers did not use DCTV or Graffitti to get more colorful games back when both display devices were first released.

Of course if Oliver can get us a fast chunky display from our ECS Indivisions with 8bit or 12bit color depth, that might be a better solution. Any news to tell about your progress Oliver?
I had actually seen shots from that DCTV demo, AmigaDave. It was a full-screen 768x482 - ish animation, probably in DCTV's 3-plane mode tho. I forgot the technical bits, but each DCTV screen, to the Amiga is only a plain 8-color screen, so resources needed are pretty low...
I love DCTV units, and all my working Amiga's have one.

Would REALLY love someone to do a new DCTVPaint, and how about a DCTV cel animator? (I believe it was announced, but never finished)

marcfrick2112 is offline  
Old 21 November 2011, 00:10   #280
desiv
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Salem, OR
Posts: 1,173
Quote:
Originally Posted by marcfrick2112 View Post
Would REALLY love someone to do a new DCTVPaint
OK, way off topic, but I was wondering and haven't found it on the web yet..
Does Brilliance support DCTV directly?
I mean, it's Digital Creations, but I haven't seen the phrase "Supports DCTV" yet...

Just wondering. I have a DCTV, but no ability for graphics programs.
I can't even draw a straight line with a line tool in DPaint.

:-)

desiv
desiv is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New products for C64 and Amiga from Individual Computers Schoenfeld News 1644 02 April 2017 00:25
Individual Computers Announces Clone-A Project Paul News 83 14 December 2013 17:05
Individual Computers Silver Sponsor of the Revision gibs Amiga scene 1 22 April 2011 17:43
Individual computers to quit selling hardware. whiteb News 7 20 December 2010 22:46
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24401 seconds with 12 queries