English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 18 July 2002, 04:09   #1
ToTalXS
 
Posts: n/a
Floppy disk Amiga Explorer: setup help.

I finally got a usable copy of work bench 1.3....And now Im tryin to setup AE. My problem comes when I get to the command "RAM:Setup" the amiga reports "RAM:Setup is not object module"..what does this mean and how can I fix this. The Amiga is A500 with 512kexpansion ram and 1mb Supra Ram.....thanks for your help....peace
 
Old 18 July 2002, 13:19   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 3,704
You allready did a type SER: to RAM:Setup before trying to start the setup ?? Then try EXECUTE RAM:SETUP after that !
RetroMan is offline  
Old 18 July 2002, 23:27   #3
ToTalXS
 
Posts: n/a
Smile

yes I did the.. type ser: to RAM:Setup and got the **BREAK message when I was supposed to....

EXECUTE RAM:Setup ok I'll try that now. thanks


EDIT: I tried that and the cli windows flashes some text really fast and then the window displays the command prompt" 1>"
I believe some of the text that flashes says UNKNOWN COMMAND" but it flashes by pretty fast so Im not for sure. The PC tries to transfer some more files but comes back with an error readin com port message.......Im using workbench 1.3.....thanks....

Last edited by ToTalXS; 18 July 2002 at 23:47.
 
Old 19 July 2002, 00:38   #4
Sune Salminen
Dinamáquina
Sune Salminen's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: BH/Brasil
Age: 44
Posts: 365
Exclamation Make sure you type EXACTLY as you are told..

And double check the Serial-port preferences on both machines.
Sune Salminen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Explorer Help ghost_of_war support.Hardware 11 02 August 2010 21:04
Amiga Explorer ghost_of_war support.Hardware 11 07 June 2010 20:30
Amiga Explorer simono71 support.Other 11 19 June 2009 03:02
Help with Amiga Explorer adgloride support.Apps 2 10 May 2006 13:55
Help using Amiga Explorer Framerate New to Emulation or Amiga scene 3 18 May 2003 15:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05731 seconds with 12 queries