English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 25 November 2010, 18:57   #801
TronPlayer
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: California, US
Posts: 53
Quote:
Originally Posted by amigakit.com View Post
Don't worry- Vesalia will not have the accelerators on the 27th November- this date is not accurate.

There will only be a few days difference between stores. We aim to publish as accurate dates as possible on our webstore.
This post above is, IMO, very important to point out. There are so many rotten companies around that it is extremely wonderful to see Amigakit behave in this manner. Rather than rush to get every possible order they wait and attempt to be as accurate as they can. Even if I were to get my product a few days later from them than with another company (I don't think this would happen anyways) I would still rather stick with Amigakit. Anyone can open up shop for pre-orders but it takes class to show a little restraint.
TronPlayer is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 November 2010, 19:11   #802
Paul_s
Stuck in the 80s

Paul_s's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Amigaville
Age: 40
Posts: 3,180
AmigaKit are more Vorsprung durch Technik than Versalia
Paul_s is offline  
Old 25 November 2010, 19:24   #803
spock-79
Registered User
spock-79's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Bremen
Posts: 66
Quote:
Originally Posted by Paul_s View Post
AmigaKit are more Vorsprung durch Technik than Versalia

Only Audi has Vorsprung durch Technik

And i would buy also at Vesalia when they have the Accelerators two weeks later!

I love this shop and as long it exists i would buy my Amiga Hard and Software there!

Could we now please stop to discuss wich shop is the better one? I think every Amiga Shop is important, and they all do a fine job!
spock-79 is offline  
Old 25 November 2010, 19:40   #804
Paul_s
Stuck in the 80s

Paul_s's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Amigaville
Age: 40
Posts: 3,180
Quote:
Originally Posted by spock-79 View Post
Only Audi has Vorsprung durch Technik

And i would buy also at Vesalia when they have the Accelerators two weeks later!

I love this shop and as long it exists i would buy my Amiga Hard and Software there!

Could we now please stop to discuss wich shop is the better one? I think every Amiga Shop is important, and they all do a fine job!
lol only joking, they're both cool beans with me.
Paul_s is offline  
Old 25 November 2010, 21:29   #805
RMK
Registered User
RMK's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: UK
Posts: 177
Quote:
Originally Posted by spock-79 View Post
Could we now please stop to discuss wich shop is the better one? I think every Amiga Shop is important, and they all do a fine job!

Exactly. I've never had anything but good service from both of them!
RMK is offline  
Old 25 November 2010, 21:44   #806
cosmiq
Junior Member
cosmiq's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Holland
Age: 36
Posts: 296
I'm not even gonna say which one I chose, but I'm incredibly happy that I've just pushed the 'Confirm order' button
It's so cool that new hardware is being developed for such a nice piece of gear. I cant wait!!! Thumbs up for everyone who's making this possible, both creators as sellers!
cosmiq is offline  
Old 25 November 2010, 22:51   #807
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,675
Just thinking,

does the new A600 accelerator cards mean that the price of A600's are going to increase in value now

I think i have 16 available lol...(naw, not for sale)
kipper2k is offline  
Old 25 November 2010, 23:21   #808
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,455
Quote:
Originally Posted by cosmiq View Post
No problem.. I've read about using the external floppy as DF0..
A cool option is to mount a card reader in your vacant floppy slot, that's what I'd do anyway

Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
Just thinking,

does the new A600 accelerator cards mean that the price of A600's are going to increase in value now

I think i have 16 available lol...(naw, not for sale)
Yes I'd say that's pretty much guaranteed to happen.

Last edited by TCD; 25 November 2010 at 23:27.
NovaCoder is offline  
Old 26 November 2010, 01:01   #809
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,862
Yes, you can put an HxC there. I'm going to put one externally for my A1200 (the best clear enclosure you've seen) in my A1200, although I've thought to put both internally and booting games from the HxC. What I'm not sure is if you need to put the buttons for it somewhere outside too (I've bought it but still I don't have it).

Last edited by Retrofan; 26 November 2010 at 11:14.
Retrofan is offline  
Old 26 November 2010, 08:34   #810
cosmiq
Junior Member
cosmiq's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Holland
Age: 36
Posts: 296
Any links to what exactly an HxC is?
cosmiq is offline  
Old 26 November 2010, 09:00   #811
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 40
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
floppy drive emulator
coze is offline  
Old 26 November 2010, 09:52   #812
chiark
Needs a life

chiark's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: England
Posts: 1,629
Perhaps if someone would commit to a volume run the HxC wouldn't cost nearly as much as an accelerator... ?
chiark is offline  
Old 26 November 2010, 10:28   #813
cosmiq
Junior Member
cosmiq's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Holland
Age: 36
Posts: 296
thx coze.

Looks very nice. But I'll leave this for the moment.. Lets see how far I get by using a network card and SD cards to get the amiga going. But I like the idea though...
cosmiq is offline  
Old 29 November 2010, 09:35   #814
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
You'll find information on the HxC here : [ Show youtube player ]

I'm sure at 99% that it would fit and run with the ACA630
gibs is offline  
Old 29 November 2010, 11:10   #815
d0pefish
Registered User
d0pefish's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle-upon-Tyne, England UK
Age: 30
Posts: 102
I'm trying to figure out the best way to put flash storage in my A600 with the ACA630.

The ACA630 seems to have some holes in the top of it - are these tapped or just drilled? Can they be used to mount anything?

I know that 2.5" hard disks are too large for the case to close, but can any CF card adaptors be mounted up there?

Failing that, what's the nicest way to place a CF card adaptor inside an ACA630 A600 without just having an adaptor on a cable floating around freely inside the case?

Cheers

EDIT: Ah, seen Jens' example CF adaptor mounted on top on one of the earlier pages! Sorry for not noticing this earlier. That's exactly what I had in mind, looks like a nice solution. Just need to find one for myself now!

Last edited by d0pefish; 29 November 2010 at 11:43.
d0pefish is offline  
Old 29 November 2010, 12:01   #816
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 38
Posts: 6,347
Send a message via MSN to fitzsteve
Or you could see if Mika has anymore of his CF adapters, see attched:

(I can PM you his email as thats best contact)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0307.jpg
Views:	264
Size:	63.7 KB
ID:	27199  
fitzsteve is offline  
Old 29 November 2010, 12:19   #817
d0pefish
Registered User
d0pefish's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle-upon-Tyne, England UK
Age: 30
Posts: 102
That's also very nice! Thankyou for the picture

Yes please, I may be asking him for one if they're not too expensive
d0pefish is offline  
Old 29 November 2010, 12:22   #818
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 38
Posts: 6,347
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by d0pefish View Post
That's also very nice! Thankyou for the picture

Yes please, I may be asking him for one if they're not too expensive
No probs, PM en route...
fitzsteve is offline  
Old 29 November 2010, 14:06   #819
gibs
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: france
Posts: 932
@fitzsteve

There are more people in my A600

and it's even faster than amiga600.de : 9.79 mips !!!

video soon
gibs is offline  
Old 29 November 2010, 14:12   #820
Predseda
Puttymoon inhabitant
Predseda's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: The City of Townsville
Age: 40
Posts: 4,760
Quote:
Originally Posted by gibs View Post

There are more people in my A600
http://hol.abime.net/896
Predseda is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Santa's come early... A new scandoubler from Individual Computers NovaCoder News 708 18 October 2016 22:43
Details for the next generation of Flickerfixers from Individual Computers MarkONE News 2438 01 February 2016 12:04
A600 board versions and accelerator cards LePiaf support.Hardware 9 03 September 2012 12:49
Individual Computers Silver Sponsor of the Revision gibs Amiga scene 1 22 April 2011 16:43
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 15:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.13816 seconds with 13 queries