English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 14 August 2010, 20:35   #1
Megatron-UK
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: UK
Posts: 22
Scalos v41.7

Just installed Scalos v41.7 on a clean Classic WB 3.9. Currently on Winuae, setting things up before transfer to my A1200.

It runs (I added the necessary MUI classes), but I can't change any preferences!

I double click on Scalos Preferences and a box appears "loading Scalos prefs...", I see the fast ram decrease by a couple of meg, and then... nothing... no preference window. So I am unable to customise the way it looks.

In addition, the Scalos filetypes, menu and palette preference windows will run, but pattern prefs will not (no output).

Is there any way around this? Should I try v41.6?
Megatron-UK is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cybergraphics.library v41 LuMan support.Other 5 07 December 2010 15:53
Scalos,what is it ??? leytond support.Apps 32 22 March 2009 22:33
Scalos V41.5 cronos News 7 14 August 2007 19:55
Scalos v41.4 Released Paul News 2 18 October 2006 12:17
Scalos 41.1 Frog News 3 27 August 2005 16:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08526 seconds with 11 queries