English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 08 July 2002, 20:55   #1
Posts: n/a
WinUAE 0.8.21r4 - Anyone have save states working?

I have the emulator up with AIAB and am playing games... everything working reasonably well, but save states don't seem to work.

When I attempt to load a state, I tend to get either an emulator crash (which may or may not lock the machine) or a simple reset (as if I had rebooted the emulator).

Anyone have this working?
AdSense AdSense  
Old 08 July 2002, 22:01   #2
Posts: n/a
It works when you choose to set up WinUAE with a small amount of memory and no Jit emulation. I've tested it with an "A500 setup", so small amount of RAM and No JIT, and loading games from floppy; savestates then reload correctly.

Running WHDLoad games from a fully fledged Workbench with RTG, large amount of RAM and JIT gives me the same experience as you have; then snapshotting and reloading tends to kill WinUAE...
Old 08 July 2002, 22:45   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,646
It seems this is becoming a faq...

Save states only support unexpanded Amiga configurations.
(No picasso96, harddrives, z3 ram etc...)
Toni Wilen is offline  
Old 09 July 2002, 00:12   #4
Posts: n/a
Lightbulb thanks and thanks!

Makes sense actually. It's too bad what I'm doing can't easily translate to the "unexpanded" configuration.

Thank you both for responding!
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Save States Marlon support.WinUAE 9 27 June 2009 04:20
Save-states not working on Vista 64 w. Turrican2 Predabot support.WinUAE 32 17 November 2008 19:19
Save states stainy support.WinUAE 5 24 January 2006 16:48
Save States NPI support.Games 5 25 October 2004 22:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18805 seconds with 11 queries