English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 11 July 2010, 23:37   #1
sidchip_fr
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: france
Posts: 19
AmiMasterGear on ECS machine ?

Hello,

I'm looking for an 030 accelerator card for my A600.
I'm very interested in the AmiMasterGear emulator for amiga
but the author says that an AGA machine is required.
My first question : Is it possible to run AmiMasterGear on ECS machine
(A500 or A600 + accelerator of course) ?
Second question:To get full speed with sound,is a 68030@33Mhz
enough for that or 40Mhz is the min required for running AmimasterGear at full speed ?

Thanks for your help
sidchip_fr is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 July 2010, 00:03   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
I tried it on my A600 with the Apollo 630, and nope it don't work as it requires AGA.

It ran full speed with sound on my A1200 with an M-Tec 030 @ 28mhz.

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 12 July 2010, 00:11   #3
sidchip_fr
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: france
Posts: 19
Thank you very much for the answer.
It's exactly what I was looking for.
sidchip_fr is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMIMASTERGEAR keyboard lockup problem _psy support.Apps 14 29 June 2011 20:31
Amimastergear runs like hell!!! keropi support.Games 12 24 February 2011 19:56
Can AmiMasterGear, etc run on A4000? CU_AMiGA support.Hardware 36 01 April 2007 23:11
Kick 1.2 on an "ECS" machine? Photon support.Hardware 6 06 December 2006 17:46
AmiMasterGear and Rodland not working on ClassicWB Shrub project.ClassicWB 4 10 September 2005 16:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17346 seconds with 11 queries