English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 03 July 2010, 12:04   #1
Josh
Lord of Amiga-Manuals
Josh's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Kassel / Germany
Age: 47
Posts: 546
Workbench 1.3 + fkeys

Hi everybody,

anybody knows if it's possible to use functions like fkey from Workbench 2.x under Workbench OS 1.3 too?

In example I wanna use F5 to run a program...

Thanks in advance.


Cheers Josh
Josh is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 July 2010, 12:30   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Yes, it's possible. One could write a program similar to FKey...
thomas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Better Looking Workbench Washac support.OtherUAE 3 21 February 2012 17:28
Workbench 1.3 on a CD? Muzer support.Other 5 20 December 2009 15:39
CF and workbench Raffaz New to Emulation or Amiga scene 8 14 July 2007 09:38
workbench Traquer New to Emulation or Amiga scene 7 04 December 2002 22:02
Workbench 3.x Chazz support.WinUAE 3 28 August 2002 08:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10568 seconds with 11 queries