English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 23 May 2010, 07:28   #1
Aleph Five
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 14
Help With xDMS

Hi, I have an A1000 running WB 1.3 with 512kb of RAM, and I'm trying to transfer a copy of Janus accross using Amiga Explorer so I can use my 1060 sidecar, but the only copy of Janus I can find is in DMS format. I've downloaded xDMS and transfered it and the DMS file to an Amiga floppy, and attempted to decompress it, but I always get a message saying RAM disk is full. I've tried a few different commands to set the floppy as the destination directory but none have worked, I'm wondering if I simply don't have enough RAM... Can anyone experienced with the program help me out?
Aleph Five is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 May 2010, 07:58   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Just use the original DMS program: http://aminet.net/package/util/arc/dms111
thomas is offline  
Old 23 May 2010, 08:08   #3
kkgarbod
The Human/Gray Hybrid

kkgarbod's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Elizabeth Arkham Asylum for the Criminally Insane
Posts: 294
Hi I'veuploaded to the zone a adf of janus 2.1
kkgarbod is offline  
Old 23 May 2010, 09:46   #4
Aleph Five
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 14
Quote:
Originally Posted by kkgarbod View Post
Hi I'veuploaded to the zone a adf of janus 2.1
Thanks, but I don't seem to have privlidges for the zone!

I tried out the program, but when I try to write the file it tells me I'm out of memory, is there a minimum RAM requirement for running it?
Aleph Five is offline  
Old 23 May 2010, 10:56   #5
kkgarbod
The Human/Gray Hybrid

kkgarbod's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Elizabeth Arkham Asylum for the Criminally Insane
Posts: 294
Hi Aleph 5

http://eab.abime.net/faq.php?faq=vb_...ezone_faq_item
kkgarbod is offline  
Old 23 May 2010, 12:43   #6
Aleph Five
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 14
Thanks a bunch, got the ADF working but when I try installing Janus it says there's insufficient space on SYS, how do I get around this?
Aleph Five is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xdms 1.3.2 Qube Coders. General 43 08 May 2013 11:02
xDMS vs. GNU99 andreas Coders. General 2 06 October 2009 17:26
Please avoid xDMS with files which contain headers andreas project.TOSEC (amiga only) 5 31 March 2006 16:47
Who can program an xDMS clone with logging ability? andreas Coders. General 10 08 October 2003 18:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12072 seconds with 11 queries