English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 July 2002, 15:16   #1
jaypee
 
Posts: n/a
file manipulation

Hi,

I saved some save-game files on a disk, from the save menu of a game.
If I try to open the save-game disk icon in the workbench, I don't see
those files I saved within the game.

Is there a way to acces those files. I would like to transfer them
in my hard drive (amiga HD I previously created).

Hope I was clear enough.

Thanks.
 
AdSense AdSense  
Old 01 July 2002, 15:26   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
How to view hidden files in Workbench 2.05 and higher.

1. Boot up Workbench

2. Open floppy as before.

3. Hold right mouse button down and goto Window > show > All files

Hope this helps
Paul is offline  
Old 01 July 2002, 15:55   #3
jaypee
 
Posts: n/a
tahnx for your answer (you already helped me previously regarding zac mackracken).

But my workbench is 1.3 and I can't find this menu you're talking about :-(

Do I need a workbench more recent ?
 
Old 01 July 2002, 16:11   #4
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Insert the savegame disk into df1 (if you need df0 for the Workbench disk), open a Shell window (in the System drawer of the Workbench disk), enter cd df1: and dir.

Might be that you still cannot see the files because the game does not use the AmigaDOS file system but stores its data somewhere else. You might even destroy the saved games by accessing the disk through AmigaDOS.

I you want to load a saved game, the game probably has an option to do so. If we are still talking about Zak, press F6 or F7 (the key next to the save key) to access the load menu.

Last edited by thomas; 01 July 2002 at 16:17.
thomas is offline  
Old 01 July 2002, 16:12   #5
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
You could also use something like Disk Master
http://nthdimension.emuunlim.com/af51-60.htm
Paul is offline  
Old 01 July 2002, 16:17   #6
jaypee
 
Posts: n/a
Smile

thanx !

I managed to used kick 2.0, and the menu was present
 
Old 01 July 2002, 16:18   #7
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Quote:
Do I need a workbench more recent ?
If you are not using a real A500 but an emulator then, yes it is recomended to use Workbench 3.1 and kickstart 3.1. I don't think Whdload works on WB1.3 anyway.

Quote:
I managed to used kick 2.0, and the menu was present
Great.
Paul is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for A game Dealing With Time Manipulation (lots of info) Nuadin Retrogaming General Discussion 4 22 April 2009 11:44
File .NFO & file ID.diz stuff.... How To..!! DC33 support.Other 4 11 March 2009 10:21
file crunched... with what? JohnnyBeGood support.Other 7 12 April 2008 13:58
File Editors misguided_fool request.Apps 6 05 July 2006 20:47
Running non .adf file, .info file?? ypestis New to Emulation or Amiga scene 5 29 March 2006 18:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12317 seconds with 11 queries