English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 16 May 2010, 10:51   #1
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,934
UAE XFD wrapper (beta)

Yet another strange program available: now you can unpack any XFD supported compressed file transparently in Windows command prompt if you are too lazy to run it manually inside emulation

http://www.winuae.net/files/b/xfduae.zip

Unpack to some empty directory, do not move or rename anything, copy new enough winuae.exe to same directory.

WinUAE ROM scanner must have any 68020-compatible 3.0 or 3.1 Kickstart ROM detected.

xfduae.exe <source file> <destination file> (if no destination, overwrite source with unpacked version)

don't ask..
Toni Wilen is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 May 2010, 14:40   #2
Genju
Registered User
Genju's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 37
Posts: 53
I've tested it with a couple of files, seems to do the job. Nice work, thanks!

Edit: Just a quick question.. Could you implement XFDScan support if you're bored enough? Would be very nice. Right now you still need a working WB environment to scan for the packed files Prowiz doesn't find.

Last edited by Genju; 18 May 2010 at 11:34.
Genju is offline  
Old 11 February 2011, 15:31   #3
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 47
Posts: 445
unpack

Hi,

This looks like a nice proggie indeed!
Err,,,

When i do cmd.....

The file is about 292kb(crunched)(Apathy-XXXVideo)
When i do the command the file is gettings smaller?(66 bytes?)

What am i doin wrong here?

Sjakie43

Last edited by sjakie43; 28 July 2011 at 17:00.
sjakie43 is offline  
Old 12 February 2011, 22:35   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,934
UAEXFD only calls Amiga XFD libraries, I don't know (or even care) how XFD internally works. I guess your file has unsupported format or format is misdetected.
Toni Wilen is offline  
Old 12 February 2011, 22:38   #5
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 47
Posts: 445
Thanx Toni !

I will check some other files with the Explode lib v4 prob.

Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 25 June 2012, 00:02   #6
aybe
Registered User

 
Join Date: Jun 2012
Location: Paris, France
Posts: 56
THANKS !!! (Is it possible to copy contents of an Amiga floppy disk to a (Windows) folder ?

aybe is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE Net Play FrodeSolheim support.FS-UAE 333 15 April 2017 19:49
usb wrapper rzookol request.UAE Wishlist 17 08 January 2015 11:16
Xfd Gui zenox98 request.Apps 10 13 February 2011 06:30
xfd... Muerto Coders. General 2 04 March 2007 04:34
AmigaSYS 1.7.1 E-UAE Beta free for Download Calo Nord News 0 25 April 2005 17:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20305 seconds with 11 queries