English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 19 April 2010, 14:53   #1
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 655
TurboPrint

I have been resurecting my A2000. It has an 060 64 meg 2 meg chip, and a Deneb where I have connected 2 printers 1) HP photosmart 7960 2) Brother HL2070 laser. I have success getting the photosmart working using the usbparallel.device, but when I try to do the same with the brother, it waits and comes back with printer offline. I have the correct unit number. I have had this printer working with my laptop with WinUAE. I just can't seem to get it to work with my 2000. Do I have to disable ghostscript seeing that the printer is a postscript printer? I am using the HPlaserjet6 printer driver from Turboprint 7.5. (this is the driver I used with WinUAE). Any help would be greatly appreciated.
source is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turboprint and winuae Fabie support.WinUAE 1 02 August 2010 19:27
TurboPrint 7.60 manual, anyone? gulliver request.Other 2 23 January 2009 01:28
Turboprint question amiga support.Apps 1 28 September 2008 14:33
TurboPrint 7 forumbase request.Apps 1 21 November 2005 13:12
Need latest Turboprint thommys MarketPlace 1 29 August 2004 15:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14142 seconds with 11 queries