English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 23 February 2010, 16:51   #1
lost_lemming
Registered User
lost_lemming's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Birmingham
Age: 32
Posts: 332
workbench 2.05 is forgetting my screen mode settings

so I've finally got workbench 2.05. couldn't wait to use the screen modes cause they apeared in devs! unlike the adf's kicking about

Anyway, I selected hires interlace i think. got a good setting and fits the screen like a glove with my indi ecs in.

sadly, I then rebooted the amiga, put my old coverdisk in (amiga format, SEQUENCER ONE) and im gutted, the bottom is still trimmed off

so if the indi config tool can't do it, and neither can screen modes, I guess I have to get another flatscreen right?
the one im using now is a 17inch ctx s721a
lost_lemming is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 February 2010, 16:52   #2
lost_lemming
Registered User
lost_lemming's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Birmingham
Age: 32
Posts: 332
by the way, I even saved the screen mode settings to the workbench disk

but is there not a way to flash a rom with it?
lost_lemming is offline  
Old 23 February 2010, 17:09   #3
lost_lemming
Registered User
lost_lemming's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Birmingham
Age: 32
Posts: 332
lost_lemming is offline  
Old 23 February 2010, 17:37   #4
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Prefs settings only apply to the disk they are saved to. If you boot from another disk, the settings which have been saved to that disk will be used, or default settings if none were saved.
thomas is offline  
Old 23 February 2010, 17:44   #5
lost_lemming
Registered User
lost_lemming's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Birmingham
Age: 32
Posts: 332
ahright ok
lost_lemming is offline  
Old 23 February 2010, 18:33   #6
lost_lemming
Registered User
lost_lemming's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Birmingham
Age: 32
Posts: 332
would like to see some more advanced settings on the next ECS config tool. heigh squeezing would get alot of praise here!
lost_lemming is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
uae-configuration warpmode settings don't invoke warp mode. Photon support.WinUAE 12 02 March 2010 20:17
split up screen filter settings zygzak request.UAE Wishlist 0 24 October 2009 18:58
Deleting previous screen settings fc.studio support.Apps 2 10 August 2007 20:44
issue related to screen mode switching under workbench pbareges support.Apps 1 14 March 2007 15:08
screen mode Jherek Carnelia support.WinUAE 1 03 July 2003 09:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12240 seconds with 11 queries