English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 February 2010, 08:39   #1
squidbass
Registered User
squidbass's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Southport The Last Resort
Posts: 191
A4000D and Scout OS3

On the system tab in Scout it always comes up identified as an A1200 and RTC n/a - i.e. not A4000 - it does correctly identify the CPU whether I install the 030 or 040 boards I have. Why is this? Does Scout not fully support A4000s?


squidbass
squidbass is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 February 2010, 07:29   #2
squidbass
Registered User
squidbass's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Southport The Last Resort
Posts: 191
bump
squidbass is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECS. Make OS3.1 look like OS3.9 without loosing speed. lukassid support.Apps 21 19 February 2013 00:13
Looking for A4000D moxavius MarketPlace 0 18 January 2012 21:55
weird thing with Scout (WB3.1) + OS4.0 partitions Bamiga2002 support.Other 11 23 July 2010 16:36
Scout Prob on A1200 OS3.1 Foul support.Apps 2 08 April 2010 21:56
A590/A2091 and A4091 Scout information request Toni Wilen request.Other 12 28 May 2007 19:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16140 seconds with 11 queries