English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

Thread Tools
Old 07 January 2010, 13:44   #1
Amiga User

trackah123's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Delft / The Netherlands
Posts: 323
Ide-fix '97


I was messing around yesterday with large HD support on a A1200.
Lots of messing around with scsi.device, fastfilesystem, setpatch loadmodule etc from os3.9

Maybe some of you already know but..
I just figured out there is a licensed copy of IDE-fix '97 on Amiga Forever CD.
Difference between demo and licensed version is only the removal of the nag-requester screens.
Silly me no more messing around with patches and stuff.

Introduction to the Amiga Forever Distribution

Amiga Forever includes a licensed copy of the software,
with thanks to Oliver Kastl for making this possible.

If prompted to register please use the following data:
below that your reg-info of course

Everyone that has Amiga-Forever its located in

CD-DRIVE:\Amiga Files\Shared\dir\Work\Software\IDEfix97\Register\" in the license.doc file.

Last edited by trackah123; 07 January 2010 at 13:58.
trackah123 is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 July 2010, 14:57   #2
Registered User
Join Date: Oct 2009
Location: Narrogin Australia
Posts: 49
Just found this post.
I have Amiga Forever 2009 and my serial worked on Ide max 97.

Now can I use Ide fix and fastfile system to get large hard drive support on a wb3.1 machine?
amigafan1200 is offline  
Old 13 July 2010, 15:43   #3
Registered User
thomas's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,309
Install IDEfix. Load s:startup-sequence into a text editor, read the comment in the beginning and act accordingly. Read the IDEfix documentation if the comment is not enough. Apply FFSTD64 (contained in the IDEfix archive). Use HDToolbox or similar to update FFS on the harddrive.
thomas is offline  
Old 13 July 2010, 16:43   #4
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,741
Ooo. I wonder which version of Amiga Forever it was first included with.
alexh is offline  
Old 13 July 2010, 16:45   #5
Registered User
thomas's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,309
I think I already saw it in version 6 (the one before the first version 200x). Not sure about V5 or V4, though, but I could check.
thomas is offline  
Old 14 July 2010, 20:11   #6
Registered User
thomas's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,309
AF6 is the first version which comes with IDEfix97. AF5 does not contain it.
thomas is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IDE-Fix with WB 2.04 = WTF? Fingerlickin_B support.Apps 6 01 October 2011 20:33
Ide Fix question. Thorham support.Apps 8 26 October 2009 02:55
IDE-FIX (Noob) Eclipse support.Hardware 13 19 October 2008 19:39
Is it possible to buy IDE FIX 97? tonyyeb support.Apps 3 20 September 2008 18:43
IDE Fix JDunlap Hardware mods 3 29 January 2008 12:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12062 seconds with 11 queries