English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 01 January 2010, 04:08   #1

ancalimon's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: Istanbul / Turkey
Age: 36
Posts: 1,229
Could you help me with fblit, systempatch, afa_os ?

What should I do to make most out of my system? I have Blizzard060 and 32m ram

I have OS3.9 installed want programs and icons to use fastmem but can't make it happen. Tried WbCtrl but Chipmem keeps dropping and crashing when using IBrowse.

I never used AGA for Workbench usage after I got my fits BPPC and BVision. So I'm unfamiliar with the patches needed.

Could you post an optimized Startup-Sequence ?

Installed Afa_Os but cant see the afaprefs icon in the prefs drawer although the ınfo fıle ıs there. Using fblit and ftext. When I start systempatch, I see corruption when dragging icons etc. Using a 1024*768-32 screenmode on my M1438 and connected to internet (at last)
ancalimon is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions regarding FBlit and workbench Bloodwych support.Apps 13 17 November 2015 22:16
multiview crashing since installing afa_os DDNI support.Apps 6 03 December 2009 16:31
Afa_os Charlie support.Apps 0 17 September 2008 17:07
Large Directory-FBlit WB/Quit fc.studio support.Apps 11 31 July 2004 17:00
Fblit and Newicons and Fastram???? yadster support.Apps 21 13 September 2003 03:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14564 seconds with 11 queries