English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 28 December 2009, 20:25   #1
stevecole
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: kent
Posts: 28
Help needed installing shapeshifter to a real A1200

As title. I'm stuck installing this emulator.

My setup is: A1200, blizzard 1230 mark IV with 16mb ram, slimline cd rom installed inside desktop case, CF HDD projecting from rear so can easily swap drives.

Now, I have installed 3.1, and have gathered together all the files to install shapeshifter but when I enter the prepareemul 1200 switch in the startup sequence and install prepareemul, it all goes tits up. Running shapeshifter, having put the ROM image in the directory and renamed it, I get an error saying prepareemul is not installed, when clearly it is. Oh, forgot to mention, when I ran the prepareemul installer, my 16 mb fAst ram dissappears, forcing a reboot which then leads to the computer thinking prepareemul is not installed.

Any ideas? I'm going to prep another cf card with 3.1 and have that as a dedicated drive to this, I don't want to balls my main system. Can anyone hold my hand through getting this working?

Also, I know I need more ram to make this worthwhile, anyone gave 64mb SIMM going spare?
stevecole is offline  
AdSense AdSense  
Old 28 December 2009, 20:39   #2
hit
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: planet earth
Posts: 1,115
maybe you have more luck with Rsrvcold or Rsrvkick: http://eab.abime.net/showpost.php?p=468953&postcount=12
and here is another usefull link: http://maconamiga.amigaworld.net/sha.../ss_setup.html

Last edited by hit; 28 December 2009 at 20:59.
hit is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System.zip for installing on Real Amiga videofx project.ClassicWB 5 17 February 2013 16:50
Have trouble installing to real HD using WinUAE NovaCoder support.WinUAE 3 08 May 2011 09:39
Problems installing Classic WB on Real Amiga 1200 cleland909 project.ClassicWB 5 03 August 2008 23:54
Installing procedure fails on my real Amiga. fc.studio project.ClassicWB 7 20 June 2007 10:38
installing real hd from winuae aix support.Hardware 7 29 June 2006 01:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09378 seconds with 11 queries