English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 December 2009, 11:13   #1
ma693541
Computer Wizard

ma693541's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ramberg/Norway
Posts: 588
Thumbs up Help with AmigaOS3.9 and WinUAE 2.00RC3 problem

I have tried to get AmigaOS3.9 installed on a 1GB FFS formated Hardfile under WinUAE 2.00RC3, but with no luck. I had to manually set up CD0:AmigaOS3.9 under the Harddrive prefs in WinUAE.

The worst and first problem was that i got this message; "Can't recognise/find uae.device 2". I booted from the Emergency-Disk first after i managed to create it.

I used the AmigaOS3.9 install to try to install the CD on the empty Hardfile, but got a lot of "can't write nn file, do you want to overwrite it"

Then the installerscript broke down in a line and i sat there with no working AmigaOS HD.

I used the common presetup for A1200 in WinUAE. Does anyone know a guide on how to get this working or can help me out on somehow?

Thanks.
ma693541 is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 December 2009, 12:18   #2
ancalimon
Supernormal

ancalimon's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Istanbul / Turkey
Age: 36
Posts: 1,229
download Amikit or ClassicWB ?
ancalimon is offline  
Old 08 December 2009, 13:21   #3
ma693541
Computer Wizard

ma693541's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ramberg/Norway
Posts: 588
I have AmiKit, but i wanted a clean install of AmigaOS3.9 so that i could try out all BoingBags patches for myself. Found a good guide on this link after some searching; http://thomas-rapp.homepage.t-online.de/os39uae.html
ma693541 is offline  
Old 08 December 2009, 13:26   #4
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
http://thomas-rapp.homepage.t-online.de/os39uae.html

Steps 12 through 22 are the interesting ones.

Edit: too slow...
thomas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RAR XAD - AmigaOS3 ? ancalimon request.Apps 6 19 January 2012 13:53
Unicode on AmigaOS3.1 Gilloo support.Apps 4 07 October 2011 14:41
LoadModule + scsi_4346beta on WinUAE/Amiga running AmigaOS3.1 Mr B support.Hardware 2 03 April 2011 23:56
A4000T AmigaOS3.1, WB disk! 4pLaY request.Other 8 10 March 2010 16:54
A1200 + RandyRom + AmigaOS3.9 Drake008@ support.Hardware 6 20 March 2007 17:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12098 seconds with 11 queries