English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 June 2002, 15:50   #1
Stom
 
Posts: n/a
Roll eyes (sarcastic) CD Read Write Errors

Hello all,

I am having trouble when using the uaescsi.device at the moment (I think thats what the problem is anyway). I have mounted my CD, DVD and CDRW drive as CD0,CD1 and CD2 on the emulated amiga using the OS3.9 version of CacheCDFS. The 'Partition' I have currently got set for the boot drive is a adapted system from my real amiga setup and I have created a new hardfile for installing a complete fresh OS3.9 install.

Whenever I try and run the Installer for OS3.9 I get read/write errors reported from the CD, I have tried the CD in all the drives and get the same error everytime thus making me unable to install OS3.9.

The CD functions perfectly well when used within my real amiga (also running CacheCDFS from OS3.9) with the same drives. Does anyone know of any settings that I could use so that the read/write errors do not happen? I am guessing its more of a problem with uaescsi than the cd drives themselves?


Many thanks for any help
http://www.amiga-mediator.co.uk
 
AdSense AdSense  
Old 06 June 2002, 20:12   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
Does other CDs work ?? The Problem could be OS 3.9 itself, cause some files (like AUX for example) cannot be copied onto a Windows Partition cause they are reserved words ....... AFAIK there is a special Installer Script for OS 3.9 and WinUAE but Im not sure .........
RetroMan is offline  
Old 07 June 2002, 18:46   #3
Bikerdude
 
Posts: n/a
Thumbs up Corrupt OS 3.9 cd

Yes I have had the same problem (some files ie. AUX cannot be copied) the way i got around the problem, was to do an install of wb3.1 then install the cd drivers. Then reboot, yoiu then get to see the AmigaOS3.9 cd, but one more thign I would suggest you make a copy of the OS3.9 cd minus all instances of the "AUX" file and icon info, you dont need it under winuae. Hope this helps. Ive been playing quake at 640x480 on Winuae!!!!!! and its smooth, my pc AMD XP 1800+ 256mb pc133cas2, Quantum fireball AP 40gig, Directx9beta, windows XP, and winuae runs everything, aga demos, all games so far, if you have any probs email.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compact Flash Write Errors and Nervous Mouse merlin1968 support.Hardware 7 16 June 2013 03:01
read/write error? backtoskooldaze support.Hardware 3 07 September 2011 15:22
read but wont write Dave_wb support.Hardware 0 09 December 2006 14:04
Read\Write Errors..... THX1138 support.Apps 10 13 October 2004 15:24
Read/Write error? one1 support.Games 8 04 June 2003 23:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10632 seconds with 11 queries