English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 November 2009, 22:57   #1
xlar54
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Columbia, TN
Posts: 24
WBPattern in prefs wont open

Hey folks, just was wondering where to look when I cant get this icon to execute. I double click it, and it doesnt do anything. Also, for the pointer pref icon, it opens and errors with a message that says something like "Unable to initialize gadgets". Im missing something obvious, but not sure what.

Thanks
xlar54 is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 November 2009, 03:36   #2
Photon
Moderator
Photon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Hult / Sweden
Posts: 4,438
With no info, I'd have to venture a guess that you have the usual AmigaOS 3.9 problem. Either re-copy the gadget files on the install CD to the Sys:Gadgets manually or there's a corrupted 68040 or 68060 library.

If not, it could maybe be a missing Env-Archive dir, if you accidentally deleted it.
Photon is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WBPattern file Requester not showing any drawers! fatboy project.ClassicWB 19 21 June 2013 23:03
Open Amiga Game Database - Open Beta FrodeSolheim support.FS-UAE 3 01 May 2013 22:37
Selecting a wallpaper on WBPattern (WB3.1) clitosa New to Emulation or Amiga scene 15 09 December 2012 20:32
WBPattern in workbench 3.1 jpeg question? paulisthebest support.Apps 12 09 January 2010 14:02
Using a WBPattern with more than 256 colors jotd support.Other 9 20 June 2006 15:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09634 seconds with 11 queries