English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Amiga Magazine Rack > AMR data problems

 
 
Thread Tools
Old 05 November 2009, 07:42   #1
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
Broken Thumbnails

Hello,

Some Time Ago, I wanted to Upload new Scans for the AMR,
but I've noticed that the Thumbnails weren't Generated correctly.

The Uploaded Picture is there, but like said the Thumbnails have 0Bytes.
This Error Exists for Month and Month now.
I've already contacted Codetapper some Time Ago,
but he said he had no Time to Fix this right now.

Last edited by logix; 06 January 2010 at 23:37.
logix is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 December 2009, 12:19   #2
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
Hi there,

The Problem with the Thumbnails hasn't been fixed/resolved yet,
but I've uploaded some new Scans from the Amiga Joker Mag,
and did make the Thumbnails myself.

Since this is a Workaround, (and a pretty annoying one)
I would be glad to See this fixed in the near Future.


OK, here are the links to the Updates:
Amiga Joker - November 1993
Amiga Joker - Januar 1994

have fun reading,
logix
logix is offline  
Old 15 December 2009, 12:53   #3
skateblind
Village Idiot
skateblind's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: UK, England
Age: 31
Posts: 579
I don't understand, I see the thumbnails just fine and they are about 4-5kb.
skateblind is offline  
Old 15 December 2009, 12:57   #4
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Same, I also see all the thumbnails.
Belgarath is offline  
Old 15 December 2009, 13:23   #5
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
Like I Said, I've made the Thumbnails myself, and uploaded them to the right Directory.
That's why you can See them.

Normally, If you Upload new Scans, the Thumbnails are generated automatically.
But something is Wrong, and the Thumbnails generated all have 0Bytes, thus they are broken.

Check this Link, and Tell me if you See the Thumbnail of the Cover, which is currently also broken.

(Update 06.01.2010: Not anymore)
(Has been fixed by Uploading a 'Self-Made' thumbnail to the right Folder)

Last edited by logix; 06 January 2010 at 23:39.
logix is offline  
Old 15 December 2009, 13:24   #6
Graham Humphrey
Global Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 31
Posts: 10,959
Yes, that one is broken.
Graham Humphrey is offline  
Old 15 December 2009, 13:26   #7
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
Thanks for Checking, Graham.
logix is offline  
Old 15 December 2009, 13:40   #8
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
Can anyone Fix this Problem in the AMR-System?
Codetapper seems to be quite Busy these Days.

It's too Much Work to make all the Thumbs by Myself - and Pointless, too.
And I think this is a Major Problem, which must be taken Care of.
logix is offline  
Old 18 December 2009, 00:17   #9
bLAZER
Awesome to the max

bLAZER's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gothenburg / Sweden
Age: 41
Posts: 946
Yeah, I would like that to be fixed also... I reported the problem about a year ago.
bLAZER is offline  
Old 05 January 2010, 03:07   #10
Photon
Moderator
Photon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Hult / Sweden
Posts: 4,451
I can't speak for everyone, but for me I always hate it when my thumbnails break. It hurts more than paper cuts.
Photon is offline  
Old 06 January 2010, 19:11   #11
logix
Guru Meditation
logix's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: N/A
Posts: 75
...very Constructive

I think You know what I mean.
And Papercuts can Hurt Plenty.

Breaking a Thumbnail does not Hurt at all,
as Long as the Skin below the Thumbnail isn't Touched.
Everyone knows that.
Otherwise cutting Back your Thumbnails would be less Fun than a Visit to the Dentist.
So the Papercut is Worse, because It always Hurts.
Depending on how Deep the Cut goes, how thick the Paper in Question is,
Air Pressure and Wind Speed, the Daytime and Location of the Incident and so on.
But this must be Answerd by (Medical) Science and not by EAB.

Enough Silly Talk,
Back to the Topic:

The Problem Still Exists, btw
I did my recent Updates with the mentioned Workaround, Again!
logix is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMR Thumbnails not providing large images Jumpyspider AMR suggestions and feedback 7 05 January 2013 02:15
Winter Camp thumbnails s2325 HOL data problems 3 19 October 2012 02:42
Kickstartswitcher broken? jonathan support.Hardware 5 28 February 2012 19:00
Broken A500 absence support.Hardware 22 10 October 2011 00:13
Help! Broken Sd/ff! CU_AMiGA Hardware pics 7 16 November 2006 11:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16808 seconds with 11 queries