English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 23 October 2009, 03:29   #1
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 124
Help debugging a faulty CD32

Hi all

I've recently got my hands on a faulty CD32 unit, and would appreciate help bringing it back to life!

These are the symptoms:
- Power led is on
- Screen is black (monitor does get sync from the unit, sync seems to be lost after about 3-5 seconds)
- No sound
- No CDROM activity at all (no tracking attempt or disc spin)
- Same behavior when the CDROM is disconnected
- PSU was tested with a working unit, it is ok.

Most ICs are hot to the touch, none is suspiciously hot though.
All capacitors were tested with an ESR tester, all seem to be fine. There are no visible signs of leakage or other damage anywhere on the board.

I still need to find schematics (its a Rev3 board), but where do I begin with debugging?

Any ideas/advice would be great!
Thanx.
UberFreak is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debugging my dodgy asm! hypnoshock Coders. Asm / Hardware 5 01 May 2012 01:55
Debugging and JIT issues copse support.WinUAE 4 01 April 2012 05:50
Remote GDB debugging copse support.WinUAE 6 31 August 2011 01:05
CD32 - Faulty IC? xenepp support.Hardware 9 16 January 2010 04:59
Enforcer debugging tool M&F support.WinUAE 0 21 May 2002 22:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08559 seconds with 11 queries