English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 29 May 2002, 11:53   #1
uni101
 
Posts: n/a
winUAE + AIAB

hello,

after many years without using my amiga 1200 (SHAME !) i just discovered there is WinUAE. I first wanted to thanks the author of this GREAT emulator.
so now, here is my problem :
I installed WinUAE + AIAB on my home computer (PIII 500/512Mo/MATROX G400MAX/Win2kSP2/DX8.1) without any problem ! it work fine ...
then, i installed WinUAE + AIAB on my work computer (PIV 2GHz/256Mo/RADEON 8500/WinXP/DX8.1) with a BIG problem :
each time i 2xclick on an drive icon, the emulator reset. Sometimes, it does not reset but the system hangs on an Intuition exception ... anyway i can't open a window from a drive icon !
Does this problem already appears to someone ?
I tried to de-activate MagicMenu, TitleShadow, VisualPrefs, and patchAsl from the aiab-startup but nothing better !
If someone can help me, i can provide the WinUAE log ...
(i'm not a crack in amiga, but i really wanted to use it daily!)
best regards
 
AdSense AdSense  
Old 30 May 2002, 00:47   #2
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
is your work machine connected to any type of server?
Djay is offline  
Old 30 May 2002, 01:25   #3
@UAE
Registered User
@UAE's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dubai UAE
Posts: 157
Send a message via ICQ to @UAE
Hi
The problem is P4
yes i solve this problem by Updating Scala .. but i dont remember how .

or set jit to 0-Megs
@UAE is offline  
Old 30 May 2002, 11:52   #4
UNI101
 
Posts: n/a
that's it @UAE ! i set Jit to 0 and it works ; now i can open windows without Intuition error. i Hope that all amiga software will work with these forced settings. That's strange. I hope this will be "fixed" in next verion of WinUAE. Anyway thanks a lot for your help. I'm very happy to see that Amiga community is always here and helpful !
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aiab adzmr2 request.Apps 3 24 February 2010 15:13
Loading AIAB r10.6 with WinUAE 1.5 in Vista Smecty support.WinUAE 7 27 July 2008 18:44
AIAB r10.5 released - celebrating WinUAE v1.0 jmbattle News 46 09 January 2007 12:02
Icons and Setting up Cable modem in WinUAE+AIAB Dr.Doom support.WinUAE 1 30 November 2002 00:55
WINUAE, AIAB and the Pentium 4 CPC464 support.WinUAE 5 22 July 2002 09:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17146 seconds with 11 queries