English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 23 May 2002, 16:26   #1
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Animal Kingdom - doesn't run on 0.8.21

Hi,

just dug out another obscure children's educational game,
Animal Kingdom (1986)(Unicorn Productions)[cr Kent Team].zip

I can make it work using an OCS12 configuration and 512K RAM only on WinUAE 0.8.17, but not on 0.8.21.
It's definitely an emulator problem because I've diff'ed the configuration files from 0.8.17 and 0.8.21 to make sure that I've got the correct settings.
Game bails out with a Software error - task held on 0.8.21 Rx.
The game is in the zone.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-DVE 2.60/2.72 doesn´t run. Help!!! gulliver support.Apps 4 15 April 2016 13:04
Space Fight doesn't not run on A1200? Anemos support.Games 6 27 October 2009 13:28
EASYADF doesn't run - error dsilva support.Apps 10 29 July 2009 18:13
*HELP* Cadaver doesn't run.... jo125 support.WinUAE 20 04 March 2007 12:35
r-type doesn't run Arnoud support.Games 3 24 May 2002 12:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09194 seconds with 11 queries