English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 09 September 2009, 13:33   #1
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 133
A1200 finally set-up!

After some time and having been relegated to the loft, I have now set-up my A1200

At last I have a fully working machine with a ton of WHD installs, Blizzard Mk IV with 32MB and ClassicWB.

OK so it's only running on a 14" TV for now (still good though), I do have it amped up to a sub-woofer and large stereo speakers.

As I cranked up the sound to Banshee it wasn't long before my 12 year old son poked his head up through the loft hatch!

He's your typical 12 year old...PSP, PC, Wii, DS and so on.....yet none EVER satisfy his thirst for something new....and the AMIGA is so OLD, to him it's NEW

With 1000's of quality games to play he has been re-educated!

It has been said time and time again...flashy GFX don't make up for lack of gameplay. Sure PS3 games look fantastic...but like so many modern efforts they are souless.

I might be an old fart but games like The Settlers are timeless...and the GFX are as good as they need to be, as with MANY classic Amiga games.

I'm looking foward to being sent to my 'room', by the wife, for being a naughty boy
fatboy is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 September 2009, 13:42   #2
seuden
uber cool demi god

seuden's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kent/England
Posts: 1,905
Lol, congratulations on your set-up fatboy.
seuden is offline  
Old 09 September 2009, 13:45   #3
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Sounds like you have the perfect setup (it's the same as mine, apart from the gameboy sized screen you're using it on ).

A1200 + WHDLoad = Shed loads of fun.

I love the old games, still play em every now and then, not as much as I'd like but hey, such is life

Nice one mate
killergorilla is offline  
Old 09 September 2009, 13:49   #4
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 133
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
Sounds like you have the perfect setup (it's the same as mine, apart from the gameboy sized screen you're using it on ).

A1200 + WHDLoad = Shed loads of fun.

I love the old games, still play em every now and then, not as much as I'd like but hey, such is life

Nice one mate
I did have it wired to my 37" Flat Screen TV in the living room, but my 2 year old daughter keep standing on the keyboard
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 13:51   #5
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Haha!

I'll let you off then
killergorilla is offline  
Old 09 September 2009, 15:30   #6
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
@Fatboy, great to hear of another Amiga resurrection!

My 12 year old and 7 year old boys cant get enough of the Amiga. I had to get another A1200 for them so that they left MY A1200T alone!
Last month, my eldest drew an Amiga tick on his school book. He thought he was going to cop an earful when his teacher saw it. Instead he had to listen to the teacher reminiscing about his A500

PS we always appreciate a photo or three of "NEW" miggy setups...
DDNI is offline  
Old 09 September 2009, 16:05   #7
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 133
Quote:
Originally Posted by DDNI View Post
@Fatboy, great to hear of another Amiga resurrection!

My 12 year old and 7 year old boys cant get enough of the Amiga. I had to get another A1200 for them so that they left MY A1200T alone!
Last month, my eldest drew an Amiga tick on his school book. He thought he was going to cop an earful when his teacher saw it. Instead he had to listen to the teacher reminiscing about his A500

PS we always appreciate a photo or three of "NEW" miggy setups...
I'll do my best with the photo's...never been much cop at uploading photo's in post???...just a bit thick
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 16:13   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Use ImageShack or some other image hoster on the net. ImageShack even gives you a copy & paste hotlink for fourms.
TCD is offline  
Old 09 September 2009, 17:24   #9
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 133
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Use ImageShack or some other image hoster on the net. ImageShack even gives you a copy & paste hotlink for fourms.
Thanks...I'll give it a go.
fatboy is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best way to set up 12GB HDD for A1200? ib2012 support.Hardware 5 17 January 2012 10:12
Help me set up an A1200? :) kristinwhite84 New to Emulation or Amiga scene 6 15 November 2011 10:46
Amiga A1200 Complete Set-Up jailer MarketPlace 4 21 December 2009 13:41
my a1200 finally finished? Hungry Horace Hardware pics 16 19 November 2007 02:35
Finally!!!!! Twistin'Ghost MarketPlace 5 13 July 2002 05:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15435 seconds with 11 queries