English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 May 2002, 19:51   #1
Uebby
 
Posts: n/a
Start Menu 2 in Winuae ?

I can't have startmenu2 ( available on aminet ) work on winuae.
It just loads and eats much CPU time, but doesn't display the startbutton and so on.. It works perfectly yet on my amiga 4000
( running cgx ).

Is it a bug of P96 ?
Is it my config that's got a problem ?
Are there chances that this problem is solved ?

I'd really like to reuse my configuration, and except that problem,
some lacks in bsdsocket emulation ( no means to use traceroute for example ) and the lack of mmu I find using winuae like using a real amiga but much faster.
 
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga - Windows 8 Start Menu twenty90seven New to Emulation or Amiga scene 9 24 May 2013 13:46
F12 menu appears even if WinUAE is not in focus thomas support.WinUAE 9 14 August 2010 23:44
Winuae 1.5.3 menu delay in fullscreen in Vista Calgor support.WinUAE 8 17 May 2009 06:05
WinUAE - Amiga startup menu is hard to access glwxxx support.WinUAE 23 04 August 2005 23:27
Start menu shortcuts teh request.UAE Wishlist 3 07 April 2004 14:39

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08948 seconds with 11 queries