English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 24 August 2009, 14:15   #1
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
AFA OS prob with DOPUS

Does anyone have the same problem with AFA_OS under DOPUS? The "AddIcon" command does not work with AFA, but when it's removed the command works.

**EDIT**
And it's DOPUS 4.17 pre21 version i'm using.

Last edited by Bamiga2002; 24 August 2009 at 20:34.
Bamiga2002 is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 August 2009, 22:20   #2
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Just messaged the author of this glitch, we'll see...
I still really like AfA OS!

Last edited by Bamiga2002; 24 August 2009 at 22:21. Reason: that's why
Bamiga2002 is offline  
Old 29 August 2009, 21:50   #3
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
SOLVED!

AfA_OS requires some OS3.9 components (Setpatch, icon.library, workbench.library) in WB3.1 to work fully. Using Setpatch which activates these 2 libraries results in WB trying to find the default icon from ENV:Sys when using "AddIcon" within Dopus 4. Thanks for SnoopDOS ! So i just copied all the def-icons from OS3.9 to the corresponding directory of my WB3.1 installation. Hurrah!
Bamiga2002 is offline  
Old 29 August 2009, 22:05   #4
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,206
Thanks for the info, Bamiga!
prowler is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Afa Os 3.94 Paul News 10 02 November 2006 18:48
JanoEditor / DOpus prob? killergorilla project.ClassicWB 6 31 October 2006 17:10
AFA OS and datatypes Rod_cl support.Apps 0 16 September 2006 01:39
AfA: AROS for AmigaOS 3.93.2 Paul News 0 15 July 2006 16:21
Update AFA OS 3.93.1 Paul News 3 17 April 2006 16:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15727 seconds with 11 queries