English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 29 June 2002, 00:29   #21
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
OK, a new one:

Thanks to DPainter's good eyes, there's another one to be fixed:
Artificial Dreams by Loriciel.

Looks more similar to "TRON" than being an actual shoot'em up up to now It seems to be another completely new way of playing weird tricks with the copper and/or blitter.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	artificial_dreams_gfxmess.gif
Views:	1184
Size:	64.5 KB
ID:	2809  

Last edited by andreas; 29 June 2002 at 00:44.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
Old 29 June 2002, 00:31   #22
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
and here's the non-standard config, otherwise the game would either not boot or just show a blue screen instead of the title screen or crash at the very first seconds after starting playing level 1...
Attached Files
File Type: uae artificial_dreams.uae (2.3 KB, 257 views)
andreas is offline  
Old 29 June 2002, 00:33   #23
Ian
HIGH FIVE!!

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby
Age: 39
Posts: 1,890
It works fine for me, have you diasabled all other memory (ie Only left 512kb's of chipmem??)

I see from your config you haven't. DOH!!! to you
Ian is offline  
Old 29 June 2002, 00:44   #24
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Hooooo

512k of chipmem WORKS.
Thank you.

BTW, are you also unable to control your ship with the mouse? It jerks around like hell, but it's impossible to control it properly
And as far as I could see, you can ONLY control this game with mouse.
andreas is offline  
Old 29 June 2002, 00:46   #25
Ian
HIGH FIVE!!

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby
Age: 39
Posts: 1,890
Very confuising I know, stupid assed programmer

Works perfectly with the joystick, god only knows why they make you click the mouse button to begin when you need the joystick to play it
Ian is offline  
Old 29 June 2002, 00:51   #26
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Exclamation

Quote:
Very confuising I know, stupid assed programmer
Not necessarily!

Maybe mouse control works on the REAL thing. I wouldn't be too surprised.

Last edited by andreas; 29 June 2002 at 01:00.
andreas is offline  
Old 29 June 2002, 00:59   #27
Ian
HIGH FIVE!!

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby
Age: 39
Posts: 1,890
Jerky controls, sound like a classic case of using a mouse when a joystick is needed to me.

I don't have a real Amiga yet, so you could be right though, I just don't think so on this occasion
Ian is offline  
Old 29 June 2002, 01:01   #28
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
BTW they do NOT make you click the mouse button.
LEFT and RIGHT can be understood in both ways!

[Joystick control]
LEFT = Joystick left
RIGHT = Joystick right

[Mouse control]
LEFT = Left mouse button
RIGHT = Right mouse button

Joystick to the left actually works for starting the game as well!
andreas is offline  
Old 29 June 2002, 19:32   #29
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
I made thethread sticky, it's a helpful one for emu users!
Akira is offline  
Old 29 June 2002, 19:51   #30
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
wow!
Thanks.
(*trying hard not to look vain now* )

Last edited by andreas; 10 April 2004 at 04:02.
andreas is offline  
Old 30 June 2002, 04:41   #31
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
No problem, oh, master of emulators
Akira is offline  
Old 01 July 2002, 00:47   #32
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Stick out tongue

*blush*
andreas is offline  
Old 01 July 2002, 00:53   #33
Ian
HIGH FIVE!!

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby
Age: 39
Posts: 1,890
Wink

*Vomit*
Ian is offline  
Old 01 July 2002, 01:32   #34
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
well Akira it seems Ian too wants to have a piece of that fame cake
andreas is offline  
Old 01 July 2002, 05:52   #35
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
Ian ate the whole cake, that's why he vomited!

As my Rollercoaster Tycoon peeps say when getting out of my rollercoasters... "I feel very sick. This Thread is great value!"

Anyway, get on with the trouble solving you two, enough of my talk.
Akira is offline  
Old 06 July 2002, 23:50   #36
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
LaserMania 2

LaserMania 2 (polish) boots now (after installing a bootblock firstofall ) but doesn't make it into the game.
It stops at track 15. There are NO ERRORS on the disk, though. It passed my notorious copy-to-HD test with flying colors.
andreas is offline  
Old 07 July 2002, 16:26   #37
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
I've got a problem for you Andreas

I'm not much into analyzing what goes deep inside the emu when it fails, but the demo version of t-Zero just doesnt work with WinUAE. When the game is supposed to start, a scrolling background appears, no sprites, and then the emulator quits. Huge cockup methinks!

Any help apreciated
Akira is offline  
Old 07 July 2002, 22:20   #38
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Sorry, I CANNOT help you with this unless some kind soul uploads the demo somewhere.
It's huge so that it would hardly fit on the Zone ... or can anyone chop it up into smaller hunks (3 MB) perhaps?
Well, I dunno.

--- anti-clickBOOM rant about to start ---
<cut, outdated, let sleeping dogs lie >
--- anti-clickBOOM rant over ---

Nonetheless, I cannot test it unless I have the demo here. Sorry.

[EDIT] [UPDATE] Demo is now available again from the ClickBOOM FTP! Thanks a bunch bippym for the good eyes!

Last edited by andreas; 02 October 2002 at 00:16.
andreas is offline  
Old 07 July 2002, 23:26   #39
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
I know about the demo, they suck! I found it by MIRACLE in one of my backup CDs. Seems I snatched it just before the yclosed teh FTP..

Is it not available at Aminet? Think I should upload it?

If my friend lends me his broadband connection I'll up it to Kiken and let you know.

CheerS!
Akira is offline  
Old 08 July 2002, 10:21   #40
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Arrow

Thanks.
Yes, please up it because it's not on Aminet.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems With Emulator nineoc support.Amiga Forever 18 18 April 2013 21:57
Problems with cased SD Floppy Emulator and A500 ApolloBoy2 support.Hardware 5 27 December 2012 11:41
Problems with GB Amiga -GEMUS Emulator Setup Wizard, etc... Port_H project.MAGE 17 22 September 2008 13:52
Playstation Emulator Problems Fred the Fop Retrogaming General Discussion 28 27 July 2002 14:26
Exiting / Aborting problems in ROADWARS - Emulator issue? andreas support.Games 6 27 October 2001 22:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20549 seconds with 12 queries